Τολιόπουλος: «Χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Άρη – Να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή χρονιά»

Τολιόπουλος: «Χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Άρη – Να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή χρονιά»

Χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Άρη εμφανίστηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

O Άρης κράτησε τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης μετά το διάλλειμα που είχε κάνει στο φινάλε της σεζόν παίζοντας στη Γαλλία.

O Έλληνας γκαρντ τόνισε στις δηλώσεις του πως είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε στην πιθανή συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Τολιόπουλος:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Άρη. Πέρυσι κάναμε μία καλή σεζόν, η οποία θα μπορούσε να έχει καλύτερο αποτέλεσμα αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί ή προσεκτικοί σε αγώνες που χάσαμε στο τέλος. Φέτος, πιστεύω ότι υπάρχουν τα εχέγγυα για να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή χρονιά. Εφόσον, δε, η ομάδα αγωνιστεί και στην Ευρώπη, η πρόκληση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον Γιάννη Καστρίτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Με τον κόουτς έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και η περσινή σεζόν ήταν μία χρονιά αναγέννησης για μένα. Πιστεύω ότι η επόμενη θα είναι ακόμα καλύτερη και πως θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον Άρη να πετύχει τους στόχους του.

Ακόμα ένας λόγος που με κάνει χαρούμενο για την παραμονή μου, είναι ότι θα αγωνιστώ και πάλι μπροστά στον κόσμο του Άρη. Οι φίλαθλοι της ομάδας έγιναν σημείο αναφοράς πέρυσι, γεμίζοντας το «Nick Galis Hall» και θέλω να πιστεύω ότι την προσεχή σεζόν αυτή η εικόνα θα συνεχιστεί. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου να φτάσει ο Άρης όσο πιο ψηλά γίνεται. Η μαζική παρουσία του κόσμου, θα δώσει μία μεγάλη ώθηση σ’ αυτήν την προσπάθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ