Γερή «σφήνα» σε Παναθηναϊκό για τον Πάντερ – Και υπάρχει και τρίτος δρόμος για τον Αμερικάνο

Γερή «σφήνα» σε Παναθηναϊκό για τον Πάντερ – Και υπάρχει και τρίτος δρόμος για τον Αμερικάνο

Ανεβαίνει η θερμοκρασία για τον Κέβιν Πάντερ, την επομένη του φινάλε στη Λίγκα της Αδριατικής.

Δεν παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός για τον Κέβιν Πάντερ. Και όπως φαίνεται ο Αμερικανός σκόρερ που έκανε θραύση φέτος στην Ευρωλίγκα έχει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου γύρω του να «προκύψει» κανονικό καλοκαιρινό σίριαλ με θέμα την… υπογραφή του.

Είναι ενδεικτικό για το τι συμβαίνει το ρεπορτάζ που φιλοξενείται στο «Telesport.rs». Στο γνωστό Μέσο της Σερβίας όπου αναλύονται τα ενδεχόμενα σε ό,τι αφορά τον 30χρονο άσο. Τρεις επιλογές βλέπει στον ορίζοντα ο Κέβιν Πάντερ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Σενάριο από την Ισπανία για τον 26χρονο εξτρέμ Χόρχε ντε Φρούτος

Και για να το πιάσουμε από την αρχή: Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ τον Αμερικανό γκαρντ, με τους Σέρβους να αναφέρονται στο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», ενώ πολύ δυνατά «παίζει» και η Μπαρτσελόνα

Μπορεί οι Καταλανοί να σκοπεύουν να μειώσουν το μπάτζετ τους, αλλά δείχνουν διατεθειμένοι να επενδύσουν σε σημαντικό βαθμό πάνω στον Πάντερ, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση στο ρεπορτάζ του «Telesport.rs» ότι έχουν προβάδισμα οι Καταλανοί τη δεδομένη στιγμή, λόγω της ελκυστικής πρότασης που έχουν καταθέσει.

Η τρίτη επιλογή του Πάντερ είναι να αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Παρτιζάν. Αυτή όμως ελέω των οικονομικών δεδομένων φαντάζει ως ο πιο αδύναμος κρίκος αυτή τη στιγμή. Και ας άλλαξε τα δεδομένα της καριέρας του Πάντερ, η συνεργασία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ