Η ΚΑΕ Άρης για τη «μαγική βραδιά» του Νίκου Γκάλη

Η ΚΑΕ Άρης για τη «μαγική βραδιά» του Νίκου Γκάλη

Με αφορμή την συμπλήρωση των πέντε αυτών χρόνων, η ΚΑΕ Άρης θύμισε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook στον κόσμο της ομάδας την ανεπανάληπτη αυτή βραδιά.

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν  από την εντυπωσιακή γιορτή που είχε πραγματοποιηθεί προς τιμή του Νίκου Γκάλη και η ΚΑΕ Άρης δεν ξέχασε να  κάνει ειδική αναφορά.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook η κιτρινόμαυροι έκαναν λόγο για μαγική βραδιά κατά την οποία ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής όλων των εποχών δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Αναλυτικά: «Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνη τη μαγική βραδιά, που η φανέλα του Νίκου Γκάλη ανέβηκε για πάντα στην οροφή του Αλεξανδρείου Μελάθρου και η σάλα του γηπέδου πήρε το όνομα του.

Ήταν 7 Μαΐου του 2013, όταν ο Άρης διοργάνωσε μια γιορτή αντάξια του κορυφαίου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, με προσκεκλημένους ζωντανούς θρύλους του μπάσκετ, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ήταν ο προπονητής της Λιμόζ.

Ο Νίκος Γκάλης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Δάκρυσε και μαζί του χιλιάδες φίλαθλοι μέσα κι έξω από το γήπεδο. Μια ανεπανάληπτη βραδιά που δεν θα τη ξεχάσουν ποτέ όσοι την έζησαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ