Ξεκάθαρος ο Αταμάν: «Στόχος να ξεπεράσω τον Ολυμπιακό όπως έκανα με τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς»

Ξεκάθαρος ο Αταμάν: «Στόχος να ξεπεράσω τον Ολυμπιακό όπως έκανα με τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς»

Να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό και να πάρει την πρόκριση για το Final Four, είναι οι στόχοι που όρισε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν ενόψει της νέας σεζόν.

Τον πήχη ψηλά έθεσε για την νέα σεζόν ο νεοφερμένος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

Σε νέα συνέντευξη που έδωσε σε τουρκικό ΜΜΕ λοιπόν, αυτή τη φορά στην «Fanatik» επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» θα έχουν υψηλούς στόχους την νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πλησιάζει η ώρα στον Ολυμπιακό: Πότε θα γίνουν τα ραντεβού με Σλούκα και Παπανικολάου…

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως επιθυμία του είναι να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό όπως έκανε με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και η ομάδα του να πάρει την πρόκριση για το επόμενο Final Four.

«Ο στόχος μας είναι σίγουρα το Final Four. Δεν μπορώ να μειώσω τις απαιτήσεις. Δεν μπορώ να πω ότι ο στόχος μας είναι απλώς να προκριθούμε στα playoffs για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός» δήλωσε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός, για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Όταν πήγα στην Αναντολού Εφές, είχα βάλει στο στόχαστρό μου την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς. Γιατί; Επειδή η Φενέρ ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο. Έπαιζε κάθε χρόνο στο Final Four και ήταν πρωταθλήτρια.

Τώρα το ίδιο ισχύει για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα πάνω στην οποία θα βασίσω την δική μου ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Αν ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, θα παίξουμε στο Final Four και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ