Απίστευτο: Ο Στεφ Κάρι σχολίασε σύστημα του Σπανούλη με το Περιστέρι (vid)

Απίστευτο: Ο Στεφ Κάρι σχολίασε σύστημα του Σπανούλη με το Περιστέρι (vid)

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Στεφ Κάρι βλέποντας τυχαία στο instagram ένα σύστημα του Έλληνα τεχνικού στο Περιστέρι.

Αποθέωσε Σπανούλη ο Κάρι…

Πιο συγκεκριμένα ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έπεσε πάνω σε ένα σύστημα του Περιστερίου στο instagram, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από αυτό που είδε.

Διαβάστε επίσης: «Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαμς-Γκος»

Η σελίδα «All day Athletes» έδειξε ένα σύστημα που έτρεχαν φέτος οι «Πρίγκιπες» που ξεκινούσε με «Ghost» (ψεύτικο) σκριν του Ίαν Χάμερ στον Μάρκους Ντένμον, για να ακολουθήσει Flare screen του ψηλού στον κοντό και νέο σκριν ώστε ο Ντένμον να πάρει την μπάλα (από τον Μωραΐτη) και είτε να εκτελέσει, είτε να βρει τον Χάμερ που ρόλαρε στο καλάθι.

«Το πρόβλημα είναι το Νο18 (σ.σ ο Τζόρνταν Σάιμπερτ του ΠΑΟΚ, που μαρκάρει τον Ντένμον). Πρέπει να παίξει από πάνω στο Flare screen. Η πάσα πάνω από την άμυνα στην γωνία είναι η πιο δύσκολη πάσα. Όλοι οι άλλοι παίκτες (σ.σ του ΠΑΟΚ) πρέπει να μείνουν στην θέση τους. Ωραίο σύστημα. Δουλεύει μόνο μία φορά μέχρι να βρει την λύση η άμυνα», ανεφερε χαρακτηριστικά ο Κάρι.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ