Σπανούλης: «Η ομάδα μετά από 20 χρόνια βρίσκεται ξανά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας»

Σπανούλης: «Η ομάδα μετά από 20 χρόνια βρίσκεται ξανά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη φετινή πορεία του Περιστερίου, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο Game 3 με τον ΠΑΟΚ.

Το Περιστέρι συνεχίζει την προετοιμασία του για το Game 3 των μικρών τελικών της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Βασίλη Σπανούλη να καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκροτήσει τους παίκτες που είναι μια ανάσα από το 3-0 και την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε παράλληλα και στη φετινή πορεία του συλλόγου, επισημαίνοντας πως έπειτα από 20 χρόνια είναι ξανά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Θέλουμε πολύ σ’ αυτό το παιχνίδι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να κάνει τον μεγαλύτερο στόχο πραγματικότητα και να χειροκροτήσει τους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν φέτος.

Η ομάδα μετά από 20 χρόνια βρίσκεται ξανά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, να χειροκροτήσει και να σπρώξει τα παιδιά στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, κάτι που θα σημάνει την κατάκτηση της 3ης θέσης του πρωταθλήματος. Αυτό άλλωστε θα αποτελέσει και την επιβράβευση των κόπων μας για όλη αυτή τη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ