Η ώρα του Πλάθα: Τα δεδομένα του ρόστερ και οι μεταγραφές

Η ώρα του Πλάθα: Τα δεδομένα του ρόστερ και οι μεταγραφές

Την Τρίτη (27/6) παρουσιάζεται ο Χοάν Πλάθα, με την ΑΕΚ να ανεβάζει ρυθμούς στον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για την ΑΕΚ που έμεινε μακριά από τους στόχους της έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά και μη προβλήματα. Η Ένωση μπήκε στο νέο της σπίτι, στα Άνω Λιόσια, αλλά δεν κατάφερε να παρουσιάσει μία ομάδα αντάξια του γηπέδου της. Οι δυσκολίες παραμένουν, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι αυτό το καλοκαίρι να γυρίσουν οριστικά σελίδα.

Αυτό δείχνει άλλωστε και η επιλογή του Χοάν Πλάθα για τον πάγκο. Ένας έμπειρος προπονητής με πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη, που δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει στην ΑΕΚ αν δεν έπαιρνε διαβεβαιώσεις πως θα χτιστεί μία ανταγωνιστική ομάδα. Όσο βέβαια η Ένωση αγωνίζεται στο BCL το ταβάνι είναι κατά κάποιο τρόπο συγκεκριμένο, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καταφέρει κατά καιρούς να δημιουργήσουν δυνατές ομάδες με τις οποίες κατέκτησαν τίτλους.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Μπαρτζώκα στον Σλούκα και τα «δίδυμα» της επόμενης σεζόν

Για να συμβεί αυτό, η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει προσεκτικές επιλογές και να βρει καλούς ξένους. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις Έλληνες παίκτες, Φλιώνης, Νετζήπογλου, Καράμπελας και Χατζηδάκης ενώ αναμένεται να αποκτηθούν και επτά ξένοι αφού κανείς από τους περσινούς δεν θα μείνει. Την Τρίτη (27/6, 17:00) η ΑΕΚ θα παρουσιάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Πλάθα κι έπειτα ουσιαστικά θα «τρέξει» για τα καλά ο σχεδιασμός.

Όσον αφορά στο μη αγωνιστικό και τα μπαν που έχουν εκτοξευθεί και πάλι στον… Θεό, ο Μάκης Αγγελόπουλος καταβάλλει προσπάθειες να τελειώσει οριστικά αυτή τη φορά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχει κλείσει συμφωνίες, ενώ αναμένεται να κλείσει και άλλες μέσα στο καλοκαίρι, φέροντας αρκετά χρήματα στα ταμεία της ΑΕΚ. Παράλληλα βέβαια, θα προχωρήσουν και οι εργασίες στο κλειστό, με την Ένωση να έχει μεγάλα σχέδια για την αξιοποίησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ