Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκλεισε στη Ζενίτ (pic)

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκλεισε στη Ζενίτ (pic)

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με παίκτη που πριν από μερικά χρόνια αγωνιζόταν για τον Παναθηναϊκό.

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι πλέον ο Βινς Χάντερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ σέντερ κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στο ελληνικό μπασκετικό κοινό μετά από τρεις σεζόν που έμεινε στη χώρα μας.

Ξεκίνησε από τη σεζόν 2015-2016 όπου αγωνίστηκε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ερχόμενος σαν συμπλήρωμα μέσα στη σεζόν (5.5 πόντοι, 4 .4 ριμπάουντ σε 5 ματς στην Basket League), ενώ η διετία του στην ΑΕΚ ήταν σαφώς καλύτερη με 11.9 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά ματς σε 38 συνολικά εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Μιλουτίνοφ – Γουίλιαμς-Γκος: Η σεζόν με τον Μπλατ και το πλάνο του Μπαρτζώκα

Ακολούθησε από τότε μια διετία την Ιταλία και τη Βίρτους Μπολόνια, ακολούθησε η Παρί Λεβαλουά ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Ρωσία για λογαριασμό της Ούνιξ Καζάν (10.1 πόντοι, 4.3 ριμπάουντ, 1.5 κλεψίματα), με τα πεπραγμένα του να του δίνουν και πάλι εισιτήριο για το ρωσικό πρωτάθλημα, με νέο προορισμό του τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ