Γεύμα, τένις και… ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό (pic)

Γεύμα, τένις και… ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Τζέιμς Γκιστ δημοσίευσε μία ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία όλη η πράσινη οικογένεια απολαμβάνει έναν αγώνα τένις!

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται ήδη για τα πλέι όφ της Α1, εκεί όπου θα κριθεί το πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν και ο Τσάβι Πασκουάλ προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών του.

Λίγο πριν η ομάδα μπει στη «μάχη» με τις συνεχείς προπονήσεις και τους αγώνες με το άγχος και την ένταση στο κατακόρυφο θέλησε να χαλαρώσει τους παίκτες του, αλλά και να συσφίξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις της ομάδας.

Μέσα σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν οι «πράσινοι» είχαν μια σειρά από δράσεις έξω από το γήπεδο, όπου διασκέδασαν, έκαναν πειράγματα και χαλάρωσαν.

Πριν από περίπου 10 ημέρες λοιπόν παίκτες και προπονητές είχαν δει μαζί την νέα ταινία των «Avengers», ενώ το πρωί όλοι (παίκτες, προπονητές, γιατροί), δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο Padel Tennis.

Μάλιστα, τα πειράγματα μεταξύ τους δεν έλειψαν και ήταν ενδεικτικά του καλού κλίματος που επικρατεί στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Στη συνέχεια, ο Πασκουάλ παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, με την ημέρα να ολοκληρώνεται με ευχάριστο τρόπο για την «πράσινη οικογένεια».

Από αύριο εξάλλου ξεκινούν και πάλι τις προπονήσεις μπαίνοντας πλέον καθαρά σε διαδικασία προσέγγισης των πλέι όφ με ένα ματς εφάμιλλο των συνθηκών που θα επικρατήσουν.

Την Παρασκευή για την Α1 αντιμετωπίζουν την τροπαιούχο ΑΕΚ και ασφαλώς ο Πασκουάλ θέλει από τους παίκτες του την μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση.

https://www.instagram.com/p/Big_KBin6CG/?hl=en&taken-by=gistopoulous14

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ