Έκπληξη με Έλληνα φόργουορντ ο Ολυμπιακός- Αποκάλυψη από την Ιταλία

Έκπληξη με Έλληνα φόργουορντ ο Ολυμπιακός- Αποκάλυψη από την Ιταλία

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει κάτι… ελληνικό στις μεταγραφές σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία. Και μια ακόμη επιστροφή είναι προ των πυλών;

Αλλάζουν τα δεδομένα στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και ίσως αλλάζει και η μεθοδολογία αναφορικά με το ζητούμενο των Ελλήνων που ο κορυφαίος τεχνικός χρειάζεται στο ρόστερ του. Διόλου απίθανο λοιπόν αυτό που κυκλοφόρησε από την Ιταλία να είναι αλήθεια. Να σκέφτεται ο Ολυμπιακός μια ακόμη επιστροφή έπειτα από εκείνες των Μιλουτίνοφ και Γκος. Να καλοβλέπει την περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα ο Γκος 

Υπάρχει ένα άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα για τον 26χρονο φόργουορντ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την διετία 2019-2021. Σε αυτό αναφέρεται ότι ο διεθνής άσος έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Ερυθρόλευκους προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του «και στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να τον επαναφέρει στην ομάδα του. Αυτή θα ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία για τον «Χάρα» από το πιο δημοφιλές κλαμπ» αναφέρει η Il Resto di Carlino. Ο Χαραλαμποπουλος έκανε πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα Ιταλίας με τη φανέλα της Πέζαρο. Ο Έλληνας φόργουορντ μέτρησε 9.4 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο. Η απόδοσή του άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι θα ήθελαν να παραμείνει και τη νέα σεζόν. Εκείνος όμως δεν είναι σε αυτό το… φεγγάρι. Προ ημερών για την περίπτωση του ακούστηκε το όνομα της Σάσαρι.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Βεζένκοφ αλλά και με την υπόθεση του Σλούκα ρευστή εξετάζει τον τρόπο που θα ενισχύσει την ελληνική βάση του ρόστερ του.  Και ο Χαραλαμπόπουλος είναι κάποιος που γνωρίζει τον «οργανισμό», που έχει δουλέψει με τον Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του. Άρα η περίπτωση του μοιάζει συμβατή προκειμένου να επιτευχθεί το απαραίτητο βάθος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ