Παναθηναϊκός: Μόνο το χρήμα δεν φτάνει

Παναθηναϊκός: Μόνο το χρήμα δεν φτάνει

Πολλές οι μεταγραφικές πόρτες που «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός. Πολλές και οι πόρτες που βρίσκει κλειστές.

Οποια (μεταγραφική) πέτρα και εάν σηκώσει κανείς, τον Παναθηναϊκό θα βρει από κάτω. Στη νέα εποχή, με τον Εργκιν Αταμάν στην άκρη του πάγκου, οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να χτυπήσουν όλες τις μεταγραφικές… πόρτες.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω τους τις κάκιστες τελευταίες χρονιές και με τον Τούρκο προπονητή, επιθυμεί τη γρήγορη επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. Κάπως έτσι, έχουν ήδη πάρει τον δρόμο για την Αθήνα, παίκτες όπως οι Βιλντόσα, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο. Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Περί βασικού αντιπάλου…

Φυσικά, οι πράσινοι δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, με το μεταγραφικό τους μπλοκάκι να είναι ήδη γεμάτο. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν και άλλες κινήσεις, προκειμένου ο Αταμάν να πάρει στα χέρια του ένα δυνατό και ελπιδοφόρο σύνολο.

Ωστόσο, καλά όλα αυτά, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που στο πράσινο στρατόπεδο δε θα θέλουν να βλέπουν. Αυτή που φέρει πάνω της τα βαρβάτα ονόματα που δεν κατηφόρισαν προς την Αθήνα.

Με το όνομα του Παναθηναϊκού να «παίζει» δυνατά σε πολλές μεταγραφικές ιστορίες του καλοκαιριού, κανείς δεν ξεχνάει και τους παίκτες που ακούστηκαν, αλλά τελικά δεν φόρεσαν τα πράσινα.

Σε αρκετές περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός έδειξε πρόθυμος για οικονομικές υπερβάσεις, αλλά το ρητό «το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία», επιβεβαιώθηκε πολλάκις.

Για παράδειγμα, οι «πράσινοι» έδωσαν… ρέστα για τον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά ο Αργεντινός δεν πείστηκε να κάνει το δρομολόγιο Βελιγράδι-Αθήνα. Στη συνέχεια απασχόλησε η επιστροφή του Μάικ Τζέιμς, που όμως καλοβλέπει ξανά την προοπτική του NBA, ενώ τη σκυτάλη πήρε η πεντάδα της Παρτιζάν. Αν ήταν στο χέρι του Παναθηναϊκού, η πεντάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είχε ήδη ντυθεί στα πράσινα. Αλλά τελικά, μονάχα ο Λεσόρ αποφάσισε να μετακομίσει στο τριφύλλι.

Για καιρό, οι «πράσινοι» είχαν ρίξει το βάρος στην περίπτωση του Κέβιν Πάντερ, με τον Αμερικανό να ρίχνει διαδοχικά «άκυρα» σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, παραμένοντας στην αγκαλιά του Ζέλικο. Από εκεί και πέρα, στην Παρτιζάν παραμένει και ο Ζακ ΛεΝτέι, ενώ ο Ντάντε Έξουμ παίρνει τον δρόμο για το NBA και τους Ντάλας Μάβερικς.

Βλέπουμε λοιπόν ότι αλλού στόχευε ο Παναθηναϊκός και τελικά αλλού κατέληξε. Ναι μεν οι «πράσινοι» ρίχνουν πολλά λεφτά στο τραπέζι, αλλά δεν καταφέρνουν πάντα να πείθουν τα πρώτα βιολιά της Euroleague…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ