Αντρεάνι: «Αύριο η κρίσιμη συνάντηση Σλούκα-Μπαρτζώκα»

Αντρεάνι: «Αύριο η κρίσιμη συνάντηση Σλούκα-Μπαρτζώκα»

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι, ο Κώστας Σλούκας θα συναντηθεί αύριο (06/07) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ του Κώστα Σλούκα και της πλευράς του Ολυμπιακού, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους δεν κατέληξε σε οριστική συμφωνία για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ, έτσι αποφασίστηκε ακόμα μία συνάντηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρέανι, η αυριανή ημερομηνία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αναμένεται να υπάρξει η κρίσιμη συνάντηση του παίκτη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Ποιον επέλεξε για επιθετικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η απόφαση για τον Κωστούλα

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει αύριο από την Τουρκία όπου και βρισκόταν για το συνέδριο των προπονητών της Euroleague και όπως αναφέρει ο Αντρεάνι θα μιλήσει με τον Κώστα Σλούκα, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα που απασχολούν τον παίκτη προκειμένου να συμφωνήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση. Μάλιστα οι εξελίξεις θα είναι άμεσες καθώς η τελική έκβαση στην υπόθεση Σλούκα αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όπως αναφέρεται η Παρτιζάν και η Φενέρμπαχτσε περιμένουν τις εξελίξεις για να κινηθούν για τον παίκτη αν τελικά δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ