Ποιον επέλεξε για επιθετικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η απόφαση για τον Κωστούλα

Ποιον επέλεξε για επιθετικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η απόφαση για τον Κωστούλα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποφάσισε να αφήσει εκτός τον 16χρονο Μπάμπη Κωστούλα, αλλά έδειξε στο Ρέντη ότι έχει βρει λύση έως ότου αποκτηθεί στράικερ.

Η ώρα των… βασάνων ξεκινάει για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του, «πετούν» για το Μόναχο και από εκεί οδικώς για το Μιλς της Αυστρίας, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών. Όπως αναμενόταν, ο προπονητής των Ερυθρόλευκων άφησε εκτός αποστολής αρκετούς ποδοσφαιριστές. Είτε λόγω τραυματισμού είτε γιατί δεν τους υπολογίζει.

Ένας από τους παίκτες που έμειναν εκτός είναι ο Μπάμπης Κωστούλας. Ο 16χρονος σέντερ φορ των πρωταθλητριών ομάδων Κ17 και Κ19, που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της ακαδημίας των Πειραιωτών και ενα από τα κορυφαία στην Ελλάδα, προπονήθηκε για αρκετές ημέρες υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεθ, αλλά ο 42χρονος τεχνικός αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην τελική αποστολή για την Αυστρία. Κυρίως λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετώπισε αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να χάσει κάποιες προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για την Αυστρία με 3 τερματοφύλακες και 20 ποδοσφαιριστές, ενώ μόνο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει στην ταυτότητα του γραμμένη την ιδιότητα σέντερ φορ. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο Μαρτίνεθ δεν έχει βρει λύση. Και την έχει βρει και την έδειξε στις προπονήσεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο τριήμερο στο Ρέντη. Και αυτό διότι επέλεξε να χρησιμοποιήσει σε θέση φορ τον Γιώργο Μασούρα, αλλά και το δίδυμο Μπιέλ, Φορτούνης.

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με τουλάχιστον έναν ακόμη σέντερ φορ που θα προορίζεται για βασικός. Αλλά εκείνο που έχει αξία να αναφέρουμε είναι ότι ο Μαρτίνεθ δεν έχει στο μυαλό του μια περίπτωση… κλασικού στράικερ. Αλλά πιο ευέλικτο και κινητικό. Οπότε δεν μοιάζει παράλογο που κάνει δοκιμές και εμπιστεύεται παίκτες αυτά τα χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζίνκερναγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι, Ελ Αράμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ