Πήρε τον Τζέριαν Γκραντ ο Παναθηναϊκός

Πήρε τον Τζέριαν Γκραντ ο Παναθηναϊκός

Ο Τζέριαν Γκραντ είναι η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αφού αποτελεί την επιλογή του Εργκίν Αταμάν για τον πλέι μέικερ. Μόνο η ανακοίνωση απομένει για τον Αμερικανό.

Μετά τον Ντίνο Μήτογλου, ο Τζέριαν Γκαρντ θα είναι η επόμενη μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός! Ο Αμερικανός έχει ήδη υπογράψει με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και είναι θέμα χρόνου να γίνει και επίσημο το γεγονός.

Ο Τούρκος προπονητής ήθελε έναν παίκτη που κατά κύριο λόγο θα έρχεται από τον πάγκο και θα δίνει ποιοτικές λύσεις, θεωρώντας πως ο κατάλληλος γι’ αυτόν τον ρόλο είναι ο πρώην παίκτης του Προμηθέα. Πριν δύο καλοκαίρια μάλιστα ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί και πάλι για τον Γκραντ, αλλά τότε ο 30χρονος άσος είχε καταλήξει στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Οι 20+ προπονήσεις του Μαρτίνεθ, η διαφορά της προετοιμασίας, η φιλοσοφία και ο Χουάνγκ

Ο Γκραντ αναδείχθηκε MVP του EuroCup την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ, έχοντας 14.9 πόντους και 6 ασίστ, ενώ στο τούρκικο πρωτάθλημα μέτρησε 16.3 πόντους και 5.7 ασίστ. Είναι μία καλή λύση για την περιφέρεια, στην οποία στράφηκε ο Παναθηναϊκός όταν δεν προχώρησαν κάποιες άλλες περιπτώσεις που είχε πιο μπροστά στον σχεδιασμό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ