Γιατί ο Ντόρσεϊ κρίνει τον σχεδιασμό των «αιωνίων»

Γιατί ο Ντόρσεϊ κρίνει τον σχεδιασμό των «αιωνίων»

Το ελληνικό διαβατήριο του Τάιλερ Ντόρσει, η αναγκαιότητα του Ολυμπιακού, το διπλό κέρδος του Παναθηναϊκού και η Φενέρ…

Ο Κώστας Σλούκας αποφάσισε για δεύτερη φορά στην καριέρα του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό καθώς οι όροι που έθεσε στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έγιναν, όπως ήταν φυσικό, δεκτοί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα βάζοντας ταυτόχρονα σε ρόλο… πρωταγωνιστή για το καλοκαιρινό «παζάρι» τον Τάιλερ Ντόρσεϊ Όλα αυτά βεβαίως εφόσον δεν αποφασίσει ο Σλούκας να πει ναι στην πολύ μεγάλη πρόταση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός παίρνοντας ξανά όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Ότι όμως και αν αποφασίσει για το μέλλον του ο Κώστας Σλούκας είναι δεδομένο πως ο Τάιλερ Ντόρσει θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό των «αιωνίων». Το γιατί απαντάτε άμεσα και απλά με δύο λέξεις. Ελληνικό διαβατήριο. Ο Ολυμπιακός έχοντας χάσει τον Βεζένκοφ και τον Σλούκα έχασε εκτός από δύο πρωταγωνιστές και δύο θέσεις Ελλήνων που όμως στην προσθαφαίρεση είναι ένα καθώς τη νέα σεζόν ο Γουόκαπ θα παίξει με ελληνικό διαβατήριο.

Διαβάστε επίσης: Το όνομα-έκπληξη για φορ και οι αποκαλύψεις του προέδρου της Τράμπζονσπορ

Με τις μεταγραφές των Μιλουτίνοφ και Γκος έχει φτάσει ξανά στους έξι ξένους μαζί με τους Κάνααν, Πίτερς, ΜακΚίσικ και Φαλ και το ιδανικό για τους Πειραιώτες για την ισορροπία του ρόστερ στις εγχώριες διοργανώσεις (στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν περιορισμοί ως γνωστόν) αλλά και αγωνιστικά είναι να προσθέσει στις θέσεις των γκαρντ τον Τάιλερ Ντόρσει. Έτσι και θα «δέσει» τα δίδυμα του ιδανικά, με Γουόκαπ-Κάνααν και Γκος-Ντόρσει και θα καλύψει τις θέσεις των Ελλήνων με ιδανικό τρόπο.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μπλέξει αναφορικά με το ρόστερ που θα μπορεί να χρησιμοποιεί στην Ελλάδα και θα χρειαστεί και να κόψει 2-3 ξένους (αν φτάσει σε 8-9 συνολικά) και κυρίως να μην έχει την ιδανική ισορροπία για να καλύψει τα κενά. Και κάπου εδώ έρχεται το διπλό κέρδος του Παναθηναϊκού που έτσι και αλλιώς είναι στο «κόλπο» για τον Ντόρσει και μάλιστα οι πληροφορίες τον θέλουν να το έχει «δουλέψει» πολύ καλύτερα έως τώρα από ότι ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός που ξέχωρα από την δεδομένη αγωνιστική αξία του Ντόρσει, αν τον αποκτήσει θα προσθέσει ένα ακόμη ελληνικό διαβατήριο την ώρα που έχει Μαντζούκα, Κ. Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Μωραϊτη, Καλαιτζάκη ενώ είναι έτοιμος για την επιστροφή ο Παπαπέτρου και ανοικτό το μέλλον του Παπαγιάννη. Και συνάμα θα στερήσει από τον Ολυμπιακό την δυνατότητα να βάλει έναν παίκτη πρώτης γραμμής με ελληνικό διαβατήριο στο ρόστερ του με τις επιλογές μετά να είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες (αν έχει κλείσει αλλού ο Καλάθης). Όλα αυτά βεβαίως χωρίς να υπολογίζουμε στον… ξενοδόχο που είναι η Φενέρμπαχτσε η οποία έχει συμβόλαιο με τον Ντόρσει που ναι μεν δεν θέλει να κρατήσει αλλά δεδομένα θα παίξει το χαρτί της για να κερδίσει ή να στερήσει κάτι από τους αντίπαλους της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ