Πέρασε τα ιατρικά και προπονήθηκε στο ΣΕΦ ο Μιλουτίνοφ (pic)

Πέρασε τα ιατρικά και προπονήθηκε στο ΣΕΦ ο Μιλουτίνοφ (pic)

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, κάνοντας ατομικές προπονήσεις με τον γυμναστή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, την Παρασκευή και το Σάββατο, βρέθηκε στο ΣΕΦ και έκανε προπόνηση με τον Ανδρέα Γκατζούλη, γυμναστή του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος σέντερ επέστρεψε στην Αθήνα, ύστερα από τις διακοπές του στις Κυκλάδες (δεν σταμάτησε ούτε εκεί τις προπονήσεις) και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες και πέρασε με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Μάρκος Αντρέ: Ποιος είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για την επιθετική γραμμή (vids, pic)

Ο Μιλουτίνοφ, ύστερα από τις προπονήσεις στο ΣΕΦ, ταξίδεψε στη Σύρο για να παίξει στο Stoiximan AegeanBall Festival, που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στο… σπίτι του για προπονήσεις, έχοντας περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Σέρβος σέντερ, είναι από την Πέμπτη στην Αθήνα και την Παρασκευή πήγε στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού όπου και του έγινε ιατρικός έλεγχος από τον γιατρό του Ολυμπιακού Θεοφάνη Τσαβίση.

Αμέσως μετά, ο Νίκολα βρέθηκε στο ΣΕΦ και επέστρεψε στα παλιά του… λημέρια πραγματοποιώντας και τη πρώτη του ατομική προπόνηση ως παίκτης των «ερυθρόλευκων», όπως το ίδιο έκανε και το Σάββατο, πριν αναχωρήσει για τη Σύρο για να συμμετέχει στη γιορτή του Γιώργου Πρίντεζη και να βρεθεί κοντά στον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ