Λυκογιάννης : Την Κυριακή για την όγδοη θέση

Λυκογιάννης : Την Κυριακή για την όγδοη θέση

Στον στόχο της 8ης θέσης αναφέρθηκε ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης.

O Kολοσσός Ρόδου αντιμετώπιζε πάρα πολλά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας χάσει πολύ καλούς παίκτες και την «χημεία» του ως ομάδα.

Η πορεία της ομάδας ήταν κατιούσα με κακές εμφανίσεις, ήττες σε πολλά παιχνίδια και απογοήτευση.

Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ασφαλώς ήταν μια καλή ευκαιρία για να μπορέσουν οι Ροδίτες να ξεπεράσουν το ψυχολογικό βάρος από την κακή αγωνσιτική κατάσταση της ομάδας και το πέτυχαν.

Απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο είχαν την ευκαιρία να παίξουν καλύτερα και να πάρουν μια εύκολη νίκη. Τώρα πλέον κόντρα στον Αρη την τελευταία αγωνιστική στο «Βενετόκλειο» καλούνται να τα δώσουν όλα για να πάρουν την όγδοη θέση που οδηγεί στα πλέι όφ.

Ο προπονητής των «θαλασσί» Άρης Λυκογιάννης τόνισε μετά το ματς στα Τρίκαλα: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε ανάγκη να κερδίσουμε για να σταματήσουμε το αρνητικό σερί.

Διαχειριστήκαμε καλά τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετώπισε ο αντίπαλος που έπαιξε ζώνη, είχαμε συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι, ελέγξαμε τον ρυθμό, βάλαμε σουτ και κερδίσαμε δίκαια.

Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι με τον Άρη όπου όποια ομάδα κερδίσει θα καταλάβει την 8η θέση. Ο τελευταίος στόχος μας είναι λοιπόν να τελειώσουμε νικηφόρα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα.

Να ευχηθώ στα Τρίκαλα να τελειώσουν την Κυριακή μία χρονιά δύσκολη και από εκεί και πέρα να μπορέσει η ομάδα να βρει έναν καλύτερο δρόμο για το αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ