Βετούλας : «Η Α1 έχει ανάγκη τον Άρη»

Βετούλας : «Η Α1 έχει ανάγκη τον Άρη»

Παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη του Άρη ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας.

Το Ρέθυμνο δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά στο Nick Galis Hall, χάνοντας με 70-52 από τον Αρη. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Νίκος Βετούλας παραδέχθηκε την ανωτερότητα των κίτρινων, ενώ γενικότερα παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε κακές επιλογές στους Αμερικανούς, έχοντας κρούσματα απειθαρχίας.

«Συγχαρητήρια στον Άρη και τον κόουτς για τη δίκαιη νίκη του. Μετά το 25’ ήταν η μόνη ομαδα που υπήρχε στο γήπεδο. Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά σε συνάρτηση με την καλή άμυνα του Άρη πάνω τους Μούντι και Χίκι. Κάναμε κακές επιλογές. Συγχαρητήρια και στον κόουτς που τα κατάφερε σε μια δύσκολη αποστολή. Κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο και την ομάδα και εγώ είδα ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια οι παίκτες τα έπαιξαν με καρδιά. Η Α1 έχει ανάγκη τον Άρη. Εύχομαι καλή συνέχεια στο ματς στη Ρόδο και εμείς ελπίζω να κλείσουμε με νίκη το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Βετούλας.

Για τη φετινή πορεία της ομάδας είπε: «Θέλαμε να μπούμε στα πλέι οφ, δεν τα καταφέραμε, δεν είχαμε καλές επιλογές στους Αμερικανούς, και σε θέματα απόδοσης και σε θέματα συμπεριφοράς. Είχαμε στηρίξει πολλά στους ξένους μας…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ