Σερέλης : «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία του Προμηθέα»

Σερέλης : «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία του Προμηθέα»

Μεγάλη επιτυχία από τον Προμηθέα χαρακτήρισε την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο ο τεχνικός του Λαυρίου.

Το Λαύριο λύγισε στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, με τον Χρήστο Σερέλη να παραδέχεται την ανωτερότητα των γηπεδούχων, στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογο και δικαίωση των ανθρώπων του. Ο Προμηθέας έχει κερδίσει φέτος 2 φορές την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, οπότε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία του. Συγχαρητήρια και στον Μάκη (σ. Γιατράς) προσωπικά. Είναι ένας φίλος από τα παλιά και δικαιώνεται και αυτός για την πολύ καλή δουλειά του.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, αντάξιο της πορείας που έχουν κάνει φέτος οι δυο ομάες και των καλών λόγων που λέγονται γι΄ αυτές. Ηταν ένα παιχνίδι σαν εκείνο του α΄ γύρου, στο οποίο είχαμε νικήσει εμείς, ανοικτό και με μεγάλο σκορ. Ετσι μας αρέσει να παίζουμε και εμείς και ο Προμηθέας, να προσπαθούμε να κερδίζουμε μέσα από ωραίο μπάσκετ χωρίς σκοπιμότητες.

Οι δυο ομάδες γνωριζόμαστε καλά. Εμείς δεν ξεκινήσαμε σήμερα καλά και ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε στο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του Τζαμάλ (σ. Νίξον). Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και στην επανάληψη καταφέραμε να πετύχουμε κάποια μεγάλα σουτ, τα οποία άγχωσαν τον Προμηθέα. Πιέσαμε, γίναμε απειλητικοί, όμως, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να περάσουμε μπροστά. Ελπίζω, με την καλή έννοια, να τα ξαναπούμε σύντομα πάλι εδώ σε αυτό το γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ