«Βολές» Παναθηναϊκού σε Ιτούδη και Νίκο Σπανό με αφορμή τον Παπαγιάννη

«Βολές» Παναθηναϊκού σε Ιτούδη και Νίκο Σπανό με αφορμή τον Παπαγιάννη

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγιάννη, τονίζοντας πως τόσο ο Δημήτρης Ιτούδης όσο και ο Νίκος Σπανός (μάνατζερ του παίκτη) κρίνονται από τον κόσμο και «ξέκοψε» κάθε μελλοντική συνεργασία με τον Έλληνα ατζέντη.

Θέση για την υπόθεση του Γιώργου Παπαγιάννη και τη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως σταματάει κάθε σχέση και πιθανή συνεργασία με τον ατζέντη του παίκτη, Νίκο Σπανό, ενώ τοποθετείται και για τον Δημήτρη Ιτούδη αναφέροντας πως κι εκείνος θα κριθεί από τον κόσμο του μπάσκετ.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε εξαπολύσει «επίθεση» μέσα από αναρτήσεις του στο instagram, τόσο στον Έλληνα σέντερ, όσο και στον προπονητή της Φενέρ.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Ζούγρης: Το «διαμαντάκι» του Σπανούλη που οδηγεί την Ελλάδα στην κορυφή (vids)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός δεν ειναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό μην θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών.

Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ