Παναθηναϊκός : Τζέιμς αντί Ντένμον στην Α1!

Παναθηναϊκός : Τζέιμς αντί Ντένμον στην Α1!

Ο Παναθηναϊκός για την ώρα έχει για ξένους τους: Σίνγκλετον,. Ρίβερς, Λοτζέσκι, Τζέιμς, Γκιστ και Λεκαβίτσιους, ενώ έως και την Τρίτη μπορεί να κάνει μια ακόμα αλλαγή.

O Μαϊκ Τζέιμς επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Μάρκους Ντένμον και θα κάνει ντεμπούτο βέβαια αύριο κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Καταλανός επέλεξε να «κόψει» τον Ντένμον καθώς θεωρεί πως ο Λεκαβίτσιους, ο έτερος υποψήφιος να κοπεί αποτελεί τον μοναδικό «καθαρόαιμο» πλεϊ μεϊκερ πίσω από τον Καλάθη.
Ηταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για τον Καταλανό προπονητή καθώς ο Ντένμον είναι ένας από τους πλέον συνεπείς ξένους στο φετινό ρόστερ, ένας παίκτης που παρά τα προβλήματα προσαρμογής του, ποτέ δεν σταμάτησε να προσπαθεί να βελτιώνεται και να «τα δίνει όλα» για να μπορέσει να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ήταν η δεύτερη επιλογή του προπονητή των «πρασίνων», αλλά το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός «καθαρόαιμος» πλεϊ μεϊεκερ πίσω από τον Καλάθη τον κράτησε στην εξάδα των ξένων που θα παίξουν στα πλέι οφ.
Εξάλλου κανείς στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να διακινδυνεύσει σε έναν πιθανό τραυματισμό του ελληνοαμερικανού, την πιθανότητα να μην υπάρχει ούτε ένας «καθαρός» οργανωτής στο ρόστερ.
Ετσι ο Παναθηναϊκός για την ώρα έχει για ξένους τους: Σίνγκλετον,. Ρίβερς, Λοτζέσκι, Τζέιμς, Γκιστ και Λεκαβίτσιους, ενώ έως και την Τρίτη μπορεί να κάνει μια ακόμα αλλαγή.
Πέιν και Γκάμπριελ είναι μια από τις επιλογές του Πασκουάλ για την αλλαγή αυτή, αλλά είναι σαφές πως ο Καταλανός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν και ποια απόφαση θα πάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ