Σάκοτα : «Μακάρι να μην παίζαμε με Παναθηναϊκό»!

Σάκοτα : «Μακάρι να μην παίζαμε με Παναθηναϊκό»!

Η ΑΕΚ προσπαθεί να συνέλθει από το... hangover μετά την κατάκτηση του BCL και σύμφωνα με τον προπονητή της, ο Παναθηναϊκός δεν ενδείκνυται γι' αυτό

Αν και δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ωρα από το θρίαμβό της στο φάιναλ φορ του BCL, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να προσγειωθεί άμεσα στην ελληνική πραγματικότητα. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται, έχει μείνει πολύ πίσω και το χειρότερο είναι πως καλείται να επιστρέψει στον τόπο του θριάμβου της, το ΟΑΚΑ, ως φιλοξενούμενη αυτή τη φορά και με αντίπαλο τον αήττητο Παναθηναϊκό.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι ειλικρινής όταν δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ… «αν μπορούσα να διαλέξω ποιον θα ήθελα για αντίπαλο αύριο μετά τα όσα περάσαμε τις τελευταίες μέρες, σίγουρα δεν θα διάλεγα τον Παναθηναϊκό, που είναι αήττητος και πρώτος στο πρωτάθλημα».

Φυσικά δεν είναι στο χέρι του να κάνει τέτοιου είδους επιλογές. Οπότε, αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει είναι να επαναφέρει τους παίκτες του στο… έδαφος από τον ουρανό, όπου βρίσκονται τις τελευταίες μέρες:

«Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Στόχος μας είναι να συνέλθουμε αγωνιστικά, εννοώ να επανακτήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας, διότι μας περιμένουν πολλά σημαντικά ματς στη σειρά. Σε δέκα μέρες έχουμε τέσσερις αγώνες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο αυριανός αγώνας με τον Παναθηναϊκό ίσως μας ξυπνήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ