Ο Ολυμπιακός θέλει τον Λαρεντζάκη του (vids)

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Λαρεντζάκη του (vids)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κέρδισε επάξια την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του και ο Ολυμπιακός κέρδισε τον «Λάρι» για ακόμα τρία χρόνια.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φοράει μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα παίκτη το πρωί της Παρασκευής.

Κατά της προσφιλή της συνήθεια μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός επέλεξε ακόμα ένα χιουμοριστικό βίντεο για να επισημοποιήσει την επέκταση του «Λάρι» για τρία ακόμα χρόνια, όπως είχε κάνει και μέσα στη χρονιά με αυτές των ΜακΚίσικ και Γουόκαπ. Η κίνηση αυτή του Ολυμπιακού με τον Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ, ξανά όπως και οι παραπάνω, αποτελούν όχι μόνο επιβράβευση του παίκτη για την πορεία του στην ομάδα, αλλά και μεγάλος κέρδος του ίδιου του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Η ξεχωριστή περίπτωση Μαριάνο Ντίας, οι… γνωστοί και η υπόθεση Άλφρεντ Μορέλος

Ο Λαρεντζάκης στα «χέρια» του Γιώργου Μπαρτζώκα μεγάλωσε μπασκετικά και εξελίχθηκε σε έναν από τους πολυτιμότερους second unit players της Euroleague, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική σεζόν, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο ίδιος ο κόουτς του Ολυμπιακού όποτε του δίνεται η ευκαιρία αναφέρεται στην προσφορά του Λαρεντζάκη στην ομάδα και στην εξέλιξή του. Μπορεί το γεγονός πως είναι κάπως… θερμόαιμος στο παιχνίδι του, πολλές φορές να «βγάζει τον Μπαρτζώκα από τα ρούχα του», ωστόσο και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλει ο ένας από τον άλλο και τι μπορεί να προσφέρει ο Γιαννούλης στο παρκέ.

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι η ΚΑΕ επέλεξε το συγκεκριμένο… σενάριο για το βιντεάκι της ανακοίνωσή του λέει πράγματα από μόνο του. Και για τη σχέση Μπαρτζώκα-Λαρεντζάκη και για τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κερδίζει σε πολλά επίπεδα με την παραμονή Λαρεντζάκη. Μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη, αλλά η παρουσία του στην ομάδα είναι καταλυτική. Πέρα από το προφανές αλλά πολύ σημαντικό, που είναι η ισχυροποίηση του ελληνικού κορμού, ο «Λάρι» προσφέρει πράγματα στο εσωτερικό της ομάδα που όποιος παρακολούθησε τον Ολυμπιακό ειδικά την περσινή σεζόν μπορεί εύκολα να τα αντιληφθεί.

Πέρυσι ήταν και η χρονιά που έκανε το… ξεπέταγμά του στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς πήρε περισσότερες ευκαιρίες τις οποίες και άρπαξε, με εξαίρεση ίσως το πιο υποτονικό «κλείσιμο» της σεζόν. Γιατί στο ξεκίνημα ήταν «καυτός». Θυμίζουμε τα απανωτά τρίποντα στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της Euroleague, την εμφάνιση ρεκόρ με 21 πόντους μέσα στο Τελ Αβίβ, αλλά και αυτές κόντρα σε Καταλανούς και Μπάγερν στο ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ