Βετούλας : «Πρέπει να κάνουμε το χρέος μας»

Βετούλας : «Πρέπει να κάνουμε το χρέος μας»

Το Ρέθυμνο είναι αδιάφορο στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, αλλά ο προπονητής του ενδιαφέρεται για την έξωθεν καλή μαρτυρία

Η σεζόν για το Ρέθυμνο τελειώνει την Κυριακή με τον αγώνα εναντίον του Πανιωνίου. Έναν αγώνα, που για την ομάδα της Κρήτης δεν έχει καμία σημασία, αφού δεν διεκδικεί πλέον τίποτα, σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους», που έχουν ακόμα κάποιες μαθηματικές ελπίδες παραμονής. Ο Νίκος Βετούλας πάντως, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, δηλώνει πως το Ρέθυμνο θα προσπαθήσει να παίξει καλά, διότι η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει:

«Την Κυριακή παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι μας τη φετινή σεζόν. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει αλλά η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει. Μάλιστα, από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας θέλουμε να κλείσουμε με νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη τους τη φετινή χρονιά. Ήταν μία δύσκολη σεζόν και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος έχει το βαθμολογικό κίνητρο αφού έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε το χρέος μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ