Γιαννακόπουλος : «Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

Γιαννακόπουλος : «Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Παναθηναϊκό (13/5, 17:00) και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων θέλουν άπαντες στο Λαύριο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, Σάκης Γιαννακόπουλος.

Παράλληλα, ο έμπειρος γκαρντ επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο και να προετοιμαστούν για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων

Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα πριν τα πλέι οφ, και την είσοδο μας στην τελική φάση, που για την ομάδα μας συνιστά από μόνο του μεγάλη επιτυχία! Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Προμηθέα «αργήσαμε» πολύ να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο κι έτσι δεν αποφύγαμε την ήττα από μια όμως παρά πολύ καλή ομάδα στην οποία αξίζουν πολλά μπράβο για την φετινή της πορεία.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα απέναντι στη μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, που μάλιστα βρίσκεται και σε καλή κατάσταση καθώς ετοιμάζεται για τους τελικούς. Κάτι που φάνηκε και στο ματς απέναντι στην ΑΕΚ.

Από την πλευρά μας εμείς θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να ετοιμαστούμε το γρηγορότερο δυνατό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και ελπίζω να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τον βοηθήσουμε να απολαύσει το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ