Αποκάλυψη από τον Σβεντ: «Μίλησα με τον Ολυμπιακό πριν από μία εβδομάδα» (pic)

Αποκάλυψη από τον Σβεντ: «Μίλησα με τον Ολυμπιακό πριν από μία εβδομάδα» (pic)

Ο Σβεντ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε σε ρώσικη ιστοσελίδα και αποκάλυψε ότι πριν από μία εβδομάδα μίλησε με τον Ολυμπιακό!

«Μπαμ» από τη Ρωσία, με τον Αλεξέι Σεντ να αποκαλύπτει πρόταση του Ολυμπιακού! Ο 34χρονος σούπερ σταρ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι πριν από μία εβδομάδα μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρεται σε… τιτίβισμα, ο Αλεξέι Σβεντ προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον μοσχοβίτικο σύλλογο και αποκάλυψε ότι έχει προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά και από ομάδες της Κίνας. Μάλιστα, ο Ρώσος σούπερ σταρ αποκάλυψε ότι μία από τις ομάδες που τον προσέγγισαν είναι και ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ελ Κααμπί – Ερχεται άμεσα στην Ελλάδα – Οι συζητήσεις με Κορδόν, Ελ Αραμπί

«Πριν από μια εβδομάδα μίλησα με τον Ολυμπιακό», δήλωσε  σε συνέντευξη που παραχώρησε  στον παιδικό του φίλο και πρώην παίκτη, Βίκτορ Παβλένκο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλεξέι Σβεντ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς είχαν συνυπάρξει στην Κίμκι τη διετία 2017-2019.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάιο ο Σβεντ είχε δεχθεί επίθεση από χούλιγκανς έξω από εστιατόριο της Μόσχας. Μια επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες. Όμως, φαίνεται ότι πλέον το έχει ξεπεράσει και είναι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε ο ίδιος, να είναι μία από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Ενας πραγματικός… killer των ευρωπαϊκών γηπέδων, με τον Αλεξέι Σβεντ να έχει αγωνιστεί 12 χρόνια στην Ευρωλίγκα, έχοντας μέσο όρο 16.1 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 15.3 στο σύστημα ranking. Στην τελευταία του σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (σ.σ 2021-2022 πριν την αποβολή των ρώσικων ομάδων), είχε μέσο όρο 11 πόντους, με 48.1% στα δίποντα, 32.5% στα τρίποντα και 87.8% στις βολές, όπως επίσης 2.6 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 10.0 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε το… τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ