Πήρε θέση για Σλούκα ο Μπόγρης: «Εκδικητικός ο λόγος…»

Πήρε θέση για Σλούκα ο Μπόγρης: «Εκδικητικός ο λόγος…»

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε μέσα από την εκπομπή OVER PLAY την απόφαση του Κώστα Σλούκα να «μετακομίσει» στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Μπόγρης δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την μεταγραφή του καλοκαιριού, αυτή δηλαδή του Κώστα Σλούκα που επέλεξε να αφήσει τον Ολυμπιακό για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας σέντερ και πρώην παίκτης και των δύο ομάδων, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή OVER PLAY, στην οποία μεταξύ όλων των άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Έλληνα γκάρντ.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δεν το περίμενα ο Κώστας να πάει στον Παναθηναϊκό. Πίστευα ότι θα κατέληγε στη Φενέρ. Θεωρώ σωστή την επιλογή του γενικότερα. Ο Κώστας είναι ένα παιδί που είναι προϊόν δουλειάς. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρει ό,τι κατάφερε στη ζωή του. Έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ταβάνι του», δήλωσε ο 34χρονος άσος του Απόλλωνα Πάτρας στο κανάλι “Amerikanos24“.

«Θεωρώ ότι έφτασε σε ένα σημείο που θέλει να πάρει αυτό που του αξίζει και του αναλογεί. Ένιωσε ότι στον Ολυμπιακό αυτό δεν θα το έχει και προχώρησε. Το ότι ο Παναθηναϊκός του έδωσε το χώρο, το χρόνο και ένα συμβόλαιο που τον ανταμείβει για όλη την προσπάθεια που έχει κάνει. Γιατί ο Κώστας είναι ένα παιδί που ξυπνάει 6 η ώρα το πρωί για να ανέβει στο διάδρομο μια ώρα, εγώ 6 η ώρα το πρωί γυρνούσα. Καλά έκανε και αντάμειψε έτσι τον εαυτό του».

Ενώ συνέχισε «Δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει πάντως με το οικονομικό σκέλος. Θεωρώ ότι ο Κώστας ζητούσε απλά το σεβασμό στη δουλειά του. Δεν τον βρήκε και προχώρησε. Και μην ξεχνάμε ότι είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό στη σχέση Κώστα και Ολυμπιακού. Δεν πήρε τον σεβασμό που αυτός θεώρησε ότι άξιζε και προχώρησε την καριέρα του. Το ότι πήγε στον Παναθηναϊκό θεωρώ ότι ήταν ένας συνδυασμός, αλλά ο κύριος λόγος είναι εκδικητικός. Είπε «θα πάω να αποδείξω άλλη μια φορά ποιος είμαι και τι καταφέρνω» είπε χαρακτηριστικά ο Μπόγρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ