Κουκουλιάς : «Λίγο μπάσκετ, λίγο Άρη και πολλή βοήθεια στον συνάνθρωπο»

Κουκουλιάς : «Λίγο μπάσκετ, λίγο Άρη και πολλή βοήθεια στον συνάνθρωπο»

Ο γιατρός της κίτρινης ΚΑΕ μίλησε για την Τράπεζα Αίματος, που διοργάνωσε η ομάδα.

Ο γιατρός της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Κουκουλιάς, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία του Nick Galis Hall και ενημέρωσε πως όσοι θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια και να δώσουν αίμα για λογαριασμό της ομάδας μπορούν να το κάνουν σε όποιο μέρος της χώρας και αν βρίσκονται:

«Να ευχαριστήσω όλους που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται για να δώσουν αίμα. Τη μέρα αυτή, που είναι η γιορτή της μητέρας, επιλέγουν να προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους τους. Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσουμε νοοτροπία αιμοδότη. Ελπίζω να συνεχιστεί η προσπάθεια και τα επόμενα χρόνια και να καθιερωθεί ως θεσμός ή γιορτή, που συνδυάζει λίγο από μπάσκετ, λίγο από Άρη και πολλή βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Είναι μια αφορμή για έλεγχο της κατάστασης της υγείας μας, ένα κίνητρο για τον οργανισμό, ώστε να ανανεώσει κάποια κύτταρα του. Δεν είναι κάτι το ατομικό, αλλά ομαδικό. Δεν μπορεί απλά ένας άνθρωπος να στήσει όλα αυτά. Έχουν το ρόλο τους οι δημοσιογράφοι, τα παιδιά της ΚΑΕ, οι χορηγοί, αλλά κυρίως ο κόσμος, που έρχεται και δίνει το αίμα του.

Οι αιμοδότες έχουν μια προτεραιότητα για αυτούς και τις οικογένειές τους. Έρχονται σε συνεννόηση με την ΚΑΕ Άρης και εμένα προσωπικά, αρκεί να υπάρχουν αποθέματα. Όποιος δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα αλλά επιθυμεί να δώσει αίμα, μπορεί να προσφέρει σε οποιοδήποτε αιμοδοσία στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΚΑΕ. Υπάρχει ένας αριθμός μητρώου, ο 13448, που μπορεί να αναφέρει και έτσι να ενισχύσει την προσπάθεια της ΚΑΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ