Σάκοτα : «Δεν θα πάρουμε άλλον παίκτη»

Σάκοτα : «Δεν θα πάρουμε άλλον παίκτη»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα πήρε τις αποφάσεις του και ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ της ΑΕΚ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως η ΑΕΚ θέλει σε αυτή τη φάση να κερδίζει τα παιχνίδια, άσχετα αν παίζει καλά ή όχι, επομένως απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια που την ήθελαν να διαλέγει στον αγώνα με την Κύμην αντίπαλο για τα πλέι οφ. Κατηγορηματικός ήταν επίσης και ως προς το αν θα κάνει άλλη μεταγραφή ξένου παίκτη. Δεν θα κάνει, διότι πια είναι πολύ αργά, όπως είπε.

«Ο στόχος ήταν να κερδίσουν και το κάναμε. Κάπως έτσι περίμενα το παιχνίδι. Το ίδιο θα ήταν ακόμα κι αν παίζαμε με ομάδα με καλύτερο υλικό από εμάς. Δεν έχουμε περιθώριο να κάνουμε προπονήσεις και να φτιάξουμε τη φόρμα μας, εστιάζουμε στα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ευχαριστημένοι, ήμασταν πιο πιεστικοί και σκοράραμε στον αιφνιδιασμό. Είχε σημασία για εμάς μόνο να κερδίσουμε. Δεν μπήκαμε σε διαδικασία να διαλέξουμε. Όλες οι ομάδες που ήταν μπροστά μας ήταν καλύτερες και σίγουρα είναι φαβορί», είπε αρχικά.

Κι όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή, ξεκαθάρισε: «Όχι. Δεν υπάρχει θέμα. Είναι αργά. Οποιοσδήποτε αν έρθει αυτή τη στιγμή είναι σε άλλο ρυθμό, εμείς είμαστε σε άλλο ρυθμό. Αυτοί είμαστε, δεν είχαμε δυστυχώς περιθώρια να βελτιωθούμε. Είναι θέμα κούρασης πιο πολύ. Η κούραση έρχεται και περνάει, αλλά πρέπει ψυχολογικά να γυρίσεις στον καλό ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ