Σερέλης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός»

Σερέλης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός»

Ο προπονητής του Λαυρίου τόνισε ότι η ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκανε τη χειρότερη φετινή εμφάνισή της.

Ο Χρήστος Σερέλης έβλεπε ότι οι παίκτες του αδυνατούσαν να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους και κατάλαβε από νωρίς πως το παιχνίδι θα ήταν μια τυπική διαδικασία για τον Παναθηναϊκό. Παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε τη χειρότερη φετινή εμφάνισή της, αλλά υποσχέθηκε πως θα είναι τελείως διαφορετική η αγωνιστική της συμπεριφορά στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Λαυρίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Το παιχνίδι δε χωράει κριτική. Ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός. Το τελευταίο διάστημα μοιάζει να είναι πανέτοιμος. Μας κέρδισε κατά κράτος παντού. Εμείς δεν προβάλαμε την παραμικρή αντίσταση.

Κάναμε την χειρότερη εμφάνιση της σεζόν και οφείλεται στον Παναθηναϊκό και γι αυτό χάσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά. Μας προβληματίζει. Από την άλλη είναι η τελευταία αγωνιστική, τερματίζουμε στην 6η θέση και δε μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την πάρα πολύ καλή σεζόν που κάναμε.

Βήμα- βήμα το Λαύριο δείχνει πως προοδεύει. Πέρσι κάναμε 11 νίκες φέτος κάναμε 14. Είμαστε στην 6η θέση. Και στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ήμασταν ακόμα πιο ψηλά. Πρέπει να αποδείξουμε τώρα ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Στα πλέι οφ για να φύγει και αυτό το κακό τελείωμα θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα ματς με τον Προμηθέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ