Αλευρογιάννης : «Πουλάω τις μετοχές μου σε όποιον είναι καλύτερος»!

Αλευρογιάννης : «Πουλάω τις μετοχές μου σε όποιον είναι καλύτερος»!

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να αποχωρήσει από την ΚΑΕ και παραδέχθηκε το λάθος με την απομάκρυνση του Ζιάγκου.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Σταύρος Αλευρογιάννης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον στην ομάδα. Άφησε να εννοηθεί ότι συζητά με υποψήφιους συμπαίκτες, ωστόσο είπε ότι θα πωλήσει τις μετοχές του σε όποιον μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από αυτόν.

«Πολύ σύντομα θα κάνουμε μια γενική συνέλευση των μετόχων για να τα θέσουμε όλα επί τάπητος και να πάρουμε αποφάσεις. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τρέξει την ομάδα καλύτερα από μένα, θα δώσω τις μετοχές μου χωρίς περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που έχω δώσει. Αν βρεθεί κάποιος που μπορεί να πάει καλύτερα την ομάδα, θα είμαι ο πρώτος που θα πάρει διαρκείας. Έχω δώσει υπόσχεση ότι ο Πανιώνιος θα επιστρέψει στις πρώτες θέσεις. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους ανθρώπους για να ξανακάνουμε τον Πανιώνιο μεγάλο.

Το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι από τα καλύτερα γιατί δεν θα υπάρχει καμία ομάδα που θα είναι στο κάδρο του υποβιβασμού, όπως ο Πανιώνιος πέρυσι. Υπάρχουν ομάδες όπως το Περιστέρι, που δεν έρχονται για να γίνουν ομάδες ασανσέρ, έρχονται για να μείνουν. Θα γίνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και θα δούμε τεράστιες αλλαγές με ομάδες που έχουν μεγάλο μπάτζετ και θα κινδυνεύσουν».

Αναφορικά με τις σχέσεις του με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου είπε: «Φυσικά και υπάρχουν προβλήματα. Όταν είπα πέρυσι ότι θέλω να βγω μπροστά για να βάλω πλάτη για τον Πανιώνιο υπήρξαν άνθρωποι που με έπιασαν και μου είπαν «που πας; Ξέρεις τι σημαίνει Νέα Σμύρνη; Αν ήταν τόσο εύκολο, δεν θα βάζαμε εμείς τα χρήματά μας; Όσο μπορείς πιο γρήγορα, φύγε από εκεί». Εγώ όμως έκανα το αντίθετο. Εγώ δεν γεννήθηκα Πανιώνιος, αλλά την έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα και τη θεωρώ παιδί μου. Ήξερα από την αρχή ότι υπάρχουν προβλήματα. Η πλατεία της Νέας Σμύρνης είναι η πιο δύσκολη της Ευρώπης, γιατί είναι μια μπασκετομάνα, όπου έχουν μάθει όλοι να έχουν άποψη.

Δεν μπορεί όμως να υπάρχει διοίκηση κάπου όταν μιλάνε όλοι. Πρέπει να το κάνει αυτός που είναι μπροστά, να παίρνει αποφάσεις που μπορεί να μην είναι αρεστές. Διαφορετικά θα μιλάμε για τη διοίκηση του όχλου. Εγώ δεν έχω τσακωθεί με τους Πάνθηρες ή άλλους οπαδούς του Πανιωνίου. Όποτε με κάλεσαν ήμουν εκεί για να μιλήσω. Ακόμα και όταν έγινε η ιστορία με τον Γιατζόγλου πήγα μόνος μου να συζητήσω με 100 Πάνθηρες. Το μόνο που τους ζητάω είναι να συστρατευθούν με την Πανιώνια ιδέα. Ακούω από χθες ανθρώπους να λένε ότι δεν πρέπει να ζητωκραυγάζουμε γιατί κάναμε τρεις ήττες και μας έσωσαν τα Τρίκαλα. Ο στόχος όμως ήταν να σωθεί ο Πανιώνιος. Για μας το πρωτάθλημα φέτος ήταν να σωθεί η ομάδα».

Τέλος, μίλησε για τα λάθη του και παραδέχθηκε ότι εκ του αποτελέσματος η απομάκρυνση του Βαγγέλη Ζιάγκου ήταν λανθασμένη: «Αυτός που είναι ηγέτης πρέπει να παίρνει αποφάσεις που ενίοτε δεν είναι αρεστές. Οι αποφάσεις μου ήταν καθαρά με γνώμονα το καλό του Πανιωνίου. Ήθελα να προκαλέσω ένα σοκ στους παίκτες για να μην υπάρχει η χαλαρότητα που υπήρχε. Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να βρω ένα προπονητή που θα είναι… ταλιμπάν για να βάλει το μαχαίρι στα δόντια των παικτών. Δυστυχώς δεν το κατάφερα και το αποτέλεσμα έδειξε ότι ήταν λάθος. Πρέπει όλοι όμως να μένουμε στο καλό της ομάδας. Ο Πανιώνιος δεν είναι ο Αλευρογιάννης, είναι ιδέα και δεν έχει να κάνει με τον Ζιάγκο ή οποιοδήποτε άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ