Γκουντάιτις: «Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού»

Γκουντάιτις: «Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού»

Έστω και καθυστερημένα, ο Αρτούρας Γκουντάιτις θέλησε ν' αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις αποτελει΄παρελθόν εδώ και καιρό από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ξέχασε να πει το δικό του «αντίο» στους «πράσινους».

Έστω και καθυστερημένα, ο Αρτούρας Γκουντάιτις θέλησε ν’ αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί ενόψει της νέας σεζόν. «Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για όλους εσάς και όλοι αξίζετε καλύτερα αποτελέσματα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού,» έγραψε χθες το βράδυ (16/8) στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram o Λιθουανός σέντερ.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Εσε: «Είναι στο αεροπλάνο, ταξιδεύει στην Ελλάδα» (pic+vid)

Αναλυτικά ο Γκουντάιτις έγραψε στο Instagram:

«Πέρασαν μερικοί μήνες από τότε που φορούσα αυτή τη φανέλα και αυτή η ανάρτηση θα έπρεπε να είχε γίνει καιρό πριν. Αλλά ήθελα να την κάνω τώρα επειδή ήταν μία απογοητευτική σεζόν για όλους μας και χρειαζόμασταν λίγο χρόνο να ανακάμψουμε. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους εσάς και όλοι αξίζετε καλύτερα αποτελέσματα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Καλή τύχη σε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ