Ραγδαίες εξελίξεις με Εσε: «Είναι στο αεροπλάνο, ταξιδεύει στην Ελλάδα» (pic+vid)

Ραγδαίες εξελίξεις με Εσε: «Είναι στο αεροπλάνο, ταξιδεύει στην Ελλάδα» (pic+vid)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, ο Σαντιάγκο Εσε έχει μπει στο αεροπλάνο και ταξιδεύει στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ταξιδέψει ο Σαντιάγκο Εσε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Μπρίαν Πεκόρα, που εργάζεται στο tycsports, το βράδυ της Τετάρτης (16/8) ανέφερε ότι ο 21χρονος μέσος έχει μπει στο αεροπλάνο και ταξιδεύει στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον πειραϊκό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή δεδομένων με τον Μάικ Τζέιμς – «Βόμβα» από την Μονακό

Για την ώρα, πάντως, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό, με τον νεαρό μέσο της Ουρακάν να προβάρει μεν τα ερυθρόλευκα, αλλά ακόμα να μην υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την άφιξή του στην Αθήνα.

Οι Πειραιώτες, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την απόκτηση του 21χρονου μέσου, ενώ η ομάδα της Αργεντινής θα διατηρήσει και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης. Οσον αφορά στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Σαντιάγκο Εσε, θα είναι 4ετές.

Ο Έσε είναι ο αρχηγός της Ουρακάν και παρότι είναι μόλις 21 ετών, έχει στο ενεργητικό του ήδη 122 συμμετοχές, με 9 γκολ και 8 ασίστ. Αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις «κεντρικές» θέσεις της μεσαίας γραμμής, είτε σαν 6αρι, είτε σαν 8αρι είτε ακόμη και σαν 10αρι. Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την U23 της «Mπλανκοσελέστε» και ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει τόσο η Αντερλεχτ, όσο και η Μπενφίκα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που βγήκε πρώτη στην… κούρσα για την υπογραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ