Σάκοτα : «Ο φετινός μοιάζει με τον ΠΑΟΚ του Μπέρι»!

Σάκοτα : «Ο φετινός μοιάζει με τον ΠΑΟΚ του Μπέρι»!

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θεωρεί ότι τα πράγματα για την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι τόσο δύσκολα, όσο ήταν και πριν από μια 20ετία!

Τα πράγματα για την ΑΕΚ στην πρώτη φάση των πλέι οφ είναι εξ ορισμού δύσκολα, αφού ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δείξει συνέπεια στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ταυτόχρονα έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Σύμφωνα με τον Ντράγκαν Σάκοτα μάλιστα, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη, διότι… «ο ΠΑΟΚ είναι το ίδιο καλή ομάδα με αυτήν που είχε πριν από 20 χρόνια, όταν κατέκτησε το Κύπελλο με τον Μπέρι»!

Ο προπονητής της ΑΕΚ θυμήθηκε εκείνη την ομάδα του ΠΑΟΚ, που εκτός από τον Μπέρι είχε και τον εξαιρετικό σκόρερ Φράνκι Κινγκ στη σύνθεσή της και η οποία το 1999 με προπονητή τον Κώστα Φλεβαράκη είχε κατακτήσει το Κύπελλο νικώντας στον τελικό την Ένωση με 71-54 και λίγο αργότερα κατετάγη τρίτη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 του Άρη στη σειρά του μικρού τελικού των πλέι οφ.

Άσχετα, πάντως, αν ο φετινός ΠΑΟΚ συγκρίνεται με εκείνον, η ΑΕΚ θα πρέπει να τον κερδίσει οπωσδήποτε μια φορά στη Θεσσαλονίκη, αν θέλει να συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα στα πλέι οφ. Κι ο Σάκοτα αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη:

«Κάθε αγώνας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ φέτος έφτιαξε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι πλήρης, αποτελείται από έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες, ενώ έχει από δύο-τρεις λύσεις σε κάθε θέση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να κυνηγάμε τη νίκη, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που έχουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ