Άρης : Επιστροφή στις ΗΠΑ για τους Αμερικανούς και σκέψεις για το μέλλον

Άρης : Επιστροφή στις ΗΠΑ για τους Αμερικανούς και σκέψεις για το μέλλον

Μπελ, Προύιτ και Ντουβιέ αναχωρούν σήμερα για την πατρίδα τους, ενώ ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν συνεχίζεται.

Τους συμπαίκτες τους και το τεχνικό τιμ του Άρη αποχαιρετούν οι Γκάρι Μπελ, Ομάρ Προύιτ και Μπράις Ντουβιέ, καθώς σήμερα θα ταξιδέψουν πίσω τις ΗΠΑ. Οι κίτρινοι δεν έχουν άλλες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού βρέθηκαν μια ανάσα από την είσοδο στα πλέι οφ – παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισαν διοικητική και οικονομική αστάθεια όλη τη χρονιά – αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, οπότε οι Αμερικανοί έχουν πλέον το ελεύθερο να γυρίσουν στην πατρίδα τους.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο και των τριών ολοκληρώνεται με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, και αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο γκαρντ και οι δυο φόργουορντ θα φορέσουν τη φανέλα του Άρη και την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν, οι διοικούντες την ΚΑΕ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανανέωση τεσσάρων Ελλήνων παικτών, και συγκεκριμένα εστιάζουν στους Γιάννη Αθηναίου, Λευτέρη Μποχωρίδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Φλιώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ