Ολυμπιακός: Σίκμα και Τανούλης εν δράσει – Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό με Προμηθέα

Ολυμπιακός: Σίκμα και Τανούλης εν δράσει – Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό με Προμηθέα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στην Πάτρα, με τους Λουκ Σίκμα και Γιώργο Τανούλη να πραγματοποιούν – έστω και ανεπίσημα – το ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα.

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν δίνει ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Μουστάφα Φαλ, Τόμας Γουόκαπ, Μιχάλη Λούντζη, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και τους τραυματίες Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Διαβάστε επίσης: Το δεύτερο «στοίχημα» του Μαρτίνεθ: Η διαχείριση του «γεμάτου» ρόστερ και μια 6αδα αγώνων που δημιουργεί δεδομένα…

Αντίθετα, κανονικά δίνουν το «παρών» οι Λουκ Σίκμα και Γιώργος Τανούλης, οι οποίοι αποκτήθηκαν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και πραγματοποιούν – έστω και ανεπίσημα – το ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα.

Υπενθυμίζουμε ότι θα ακολουθήσει για τον Ολυμπιακό ακόμη ένα φιλικό με την ομάδα της Πάτρας την προσεχή Κυριακή και στην συνέχεια δύο φιλικά με την Αρμάνι Μιλάνο, με το ένα εξ αυτών να αφορά την θρυλική βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς στην Πάτρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ