Όνομα έκπληξη για τον Ολυμπιακό

Όνομα έκπληξη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμη μια κίνηση για να κλείσει το ρόστερ της νέας σεζόν, με τον Ίγκνας Μπαζντέικις να έχει ξεχωρίσει στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ακόμη έναν παίκτη στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, θέλοντας έτσι να ολοκληρώσει το φετινό του παζλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα ονόματα που έχουν βγει στην επιφάνεια είναι αρκετά με τελευταίο αυτό του Λιθουανού, Ίγκνας Μπαζντέικις. Πρόκειται για μια περίπτωση που ο Έλληνας έχει ψηλά στην μεταγραφική του λίστα, με τους Πειραιώτες να δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν την κίνηση τους για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης: Ποντένσε vs Ποντένσε: Kαλύτερος απο τον παίκτη που έφυγε

Ο νεαρός φόργουορντ, βρίσκεται από 2022 στη Ζαλγκίρις με την λιθουανική ομάδα να του προσφέρει συμβόλαιο 1+1 ετών.

Τον Ιούνιο του 2023, η Ζαλγκίρις ενεργοποίησε το +1 της συμφωνίας, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης ανήκει στους Λιθουανούς έως το καλοκαίρι του 2024, χωρίς να υπάρχει όρος για buy out.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, είχε μέσο όρο στη Euroleague 11.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 22.4 λεπτά συμμετοχής. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, είχε μέσο όρο 11 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ.

Η μέχρι τώρα πορεία του 

Πριν βρεθεί στη χώρα του για λογαριασμό της Λιθουανίας, ο ύψους (2.01) 24χρονος άσος βρέθηκε στον μαγικό κόσμο του NBA, μιας και επιλέχθηκε από τους Σακραμέντο Κινγκς το 2019, ενώ το 2021 βρέθηκε στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, πριν μεταβεί στους Ορλάντο Μάτζικς.

Τέλος πριν αποφασίσει να ενταχθεί στην εθνική ομάδα της Λιθουανίας, είχε καταφέρει να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο Κ16 με την ομάδα του Καναδά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ