Ολυμπιακός: Μπαίνουν οι διεθνείς, τι συμβαίνει με Γκος, Φαλ, ΜακΚίσικ – Τα νεότερα με Πίτερς και Πάπας

Ολυμπιακός: Μπαίνουν οι διεθνείς, τι συμβαίνει με Γκος, Φαλ, ΜακΚίσικ – Τα νεότερα με Πίτερς και Πάπας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να μπουν οι διεθνείς. Τα δεδομένα με την επιστροφή των Γκος, Φαλ και ΜακΚίσικ, αλλά και των Πίτερς, Πάπας που είχαν χτυπήσει με τον Προμηθέα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του με πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών και απουσιών των διεθνών, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ωστόσο να περιμένει επιστροφές και μάλιστα άμεσα.

Συγκεκριμένα, οι Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μιχάλης Λούντζης επιστρέφουν στις επάλξεις για τους ερυθρόλευκους. Οι τέσσερις διεθνείς με την Ελλάδα στο MundoBasket 2023 έκαναν το πρωί της Κυριακής (10/9) ατομικές προπονήσεις και από τη Δευτέρα (11/9) θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας των ερυθρολεύκων για τη σεζόν 2023/24.

Από εκεί και πέρα, στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Μουστάφα Φαλ ο οποίος έκανε επίσης ατομική προπόνηση. Ο Γάλλος σέντερ κινήθηκε όμως σε ασκησιολόγιο χαμηλότερης έντασης, καθώς έκανε πρόσφατα εξαγωγή φρονιμίτη. Κάπως έτσι, αυτός θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα από την Τρίτη (12/9).

Στις προπονήσεις θα επιστρέψει τη Δευτέρα (11/9) και ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Προμηθέα. Όσον αφορά στον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος στην ίδια αναμέτρηση είχε υποστεί διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής, θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη (12/9).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αχιλλείου δεξιά, θα ξεκινήσει αύριο (11/09) ατομικό πρόγραμμα, όμως, έχει αποφασιστεί να μην αγωνιστεί στα φιλικά με την Αρμάνι, ώστε να μην υπάρξει ρίσκο υποτροπής.

Σε ό,τι αφορά τον Σακίλ ΜακΚίσικ, οποίος είχε υποβληθεί σε επέβαση διαφράγματος, εκείνος ακολουεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμενου να καλύψει το χαμένο έδαφος και θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, όταν κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ