Παπαθεοδώρου : «Η ΑΕΚ θα αντιδράσει»

Παπαθεοδώρου : «Η ΑΕΚ θα αντιδράσει»

Ο ΠΑΟΚ πάει στο ΟΑΚΑ να «καθαρίσει» μια ώρα αρχύτερα την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ, όμως ο προπονητής του προειδοποιεί.

Χωρίς τον Απόλλωνα Τσόχλα, που είναι τραυματίας, αλλά με μεγάλη αυτοπεποίθηση, προϊόν της νίκης στον πρώτο αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με στόχο ένα και μοναδικό. Να κερδίσει και δεύτερη φορά την ΑΕΚ και να «καθαρίσει» μια ώρα αρχύτερα την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ χωρίς να χρειαστεί να μπει στη διαδικασία-ρώσικη ρουλέτα του τρίτου αγώνα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τόνισε πως οδηγός για τους παίκτες του πρέπει να είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Ταυτόχρονα προειδοποίησε τους παίκτες του:

«Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την αντίδραση της ΑΕΚ, που σίγουρα θα θέλει να ισοφαρίσει και να πάει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, την ατομική μας άμυνα, την ενέργεια που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, τις καλές αποφάσεις που πήραμε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού στην επίθεσή μας και φυσικά να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ