Σάκοτα : «Θα μείνω στην ΑΕΚ»

Σάκοτα : «Θα μείνω στην ΑΕΚ»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα άφησε κάποιες αιχμές κατά ΕΣΑΚΕ και δημοσιογράφων, αλλά αφού ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του.

Με αιχμές κατά του ΕΣΑΚΕ, για το πρόγραμμα που κατάρτισε μετά το φάιναλ φορ του Basketball Champions League, και… δημοσιογράφων αποχαιρέτησε ο Ντράγκαν Σάκοτα τη φετινή σεζόν. Όχι όμως και την ΑΕΚ, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «θα μείνω δίπλα στην ομάδα και τον πρόεδρο με όποιο ρόλο κι αν έχω». Δεν διευκρίνισε, δηλαδή, αν θα παραμείνει ως προπονητής ή ως τεχνικός διευθυντής, όπως ακούγεται, αλλά απλώς ότι θα μείνει στον οργανισμό.

Από εκεί και πέρα ο Σάκοτα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για το ότι δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε η χρονιά, η οποία πάντως, λόγω των δύο τροπαίων που κατέκτησε η ομάδα, χαρακτηρίστηκε απόλυτα επιτυχημένη.

«Δεν παίξαμε καλά ούτε εδώ ούτε με την Κύμη. Δεν φρεσκάραμε την ομάδα για να πάρουμε ενέργεια. Δεν ήταν δίκαιο το πρόγραμμα μετά το φάιναλ φορ. Στη συνέχεια αυτό που είδαμε δεν έχει καμία σχέση με όσα είδαμε όλη τη χρονιά. Κάναμε την πιο πετυχημένη χρονιά των τελευταίων ετών και εγώ προσωπικά πήρα Κύπελλα, αλλά δεν έχω πάρει δύο σερί Κύπελλα. Δεν θέλω να μειώσω με τις εμφανίσεις που είχαμε το τι έγινε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που δεν δώσαμε αυτό που περίμενε. Ελπίζω ότι είχαμε ευκαιρίες να δώσουμε πολλές χαρές φέτος. Κάθε μέρα ο κόσμος μας συγχαίρει και μας ευχαριστεί.

Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας και εύχομαι στους παίκτες κάθε ευτυχία και υγεία είτε είμαστε μαζί είτε όχι. Τελείωσε το πρωτάθλημα και δεν το κάναμε σωστά. Μένει η πικρία.
Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι δημοσιογράφοι, αλλά η διαιτησία χαλάει το άθλημα πολλές φορές. Πρέπει να αναφέρω το παράδειγμα του δημοσιογράφου που ρώτησε αν έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Σε αυτή την περίπτωση πάντα λέω ευχαριστώ για όσες συνεργασίες είχαμε, αλλά υπάρχουν και δημοσιογράφοι που δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο. Έχουμε μπροστά μας μέρες ξεκούρασης και ανάλυσης. Θα έχουμε και εμείς χρόνο να απολαύσουμε τις επιτυχίες μας και σύντομα θα τα ξαναπούμε», δήλωσε αρχικά.

Και για ό,τι αφορά το μέλλον του στην ΑΕΚ, είπε: «Είναι δύσκολο η ομάδα να παίρνει δύο τρόπαια κάθε χρόνο. Εδώ υπάρχει μια διαδικασία για το πώς ανεβαίνει η ομάδα. Κάποια στιγμή ήμασταν εντός σχεδίου, κάποια στιγμή εκτός. Όποια απόφαση κι αν πάρω, ξεκινά από την προσωπική ζωή μου. Ίσως αυτός ήταν από τους λόγους που δίσταζα να αναλάβω πάλι. Σχετικά με την ηλικία μου διαφωνώ. Υπάρχουν πιο μεγάλοι σε ηλικία προπονητές από μένα. Μπορώ να προσφέρω. Θα είμαι στην ΑΕΚ, θα συνεχίσω με όποιον ρόλο και θα μείνω δίπλα στην ομάδα μαζί με τον πρόεδρο και την διοίκηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ