Μαργαρίτης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Τσόχλα»

Μαργαρίτης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Τσόχλα»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και αφιέρωσε τη νίκη στον άτυχο, Απόλλωνα Τσόχλα, που υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την ΑΕΚ και προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε για την εμφάνιση των Ασπρόμαυρων στο ΟΑΚΑ και αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση στον Απόλλωνα Τσόχλα. Ο 34χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Παλατάκι» και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την ΑΕΚ τέσσερις φορές φέτος. Παρόλα αυτά, οι αναμετρήσεις μας στο πρωτάθλημα ήταν διαφορετικές. Περιμέναμε την αντίδραση της ΑΕΚ κι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Εμείς ανταπεξήλθαμε στην πίεση τους και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Βρήκαμε αντίδραση στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Εκεί νομίζω πως κρίθηκε το παιχνίδι. Σε κάθε λύση της ΑΕΚ, βρίσκαμε έναν τρόπο ώστε να την ξεπεράσουμε. Θα ήθελα να πω πως αυτή τη νίκη –  πρόκριση θέλουμε να την αφιερώσουμε στον Απόλλωνα Τσόχλα».

Για τον τραυματισμό του Τσόχλα: «Δυστυχώς ο αθλητισμός τα έχει αυτά. Θέλω να του ευχηθώ ό, τι καλύτερο και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Μας δίνει δύναμη για να παλεύουμε και τελικά τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό να τον έχουμε μαζί μας».

Για το αν η φετινή χρονιά θεωρείται επιτυχημένη για τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ήταν ένας στόχος για εμάς η είσοδος στην τετράδα. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά: «Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ