«Καρφιά» από τον Γκος : «Ίσως η ΑΕΚ είναι καλύτερη στα χαρτιά»

«Καρφιά» από τον Γκος : «Ίσως η ΑΕΚ είναι καλύτερη στα χαρτιά»

Δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκλείσει την ΑΕΚ με 2-0 νίκες στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος και να πάρει αυτός την πρόκριση για την 4άδα του πρωταθλήματος.

Ο Φιλ Γκος έκανε κάποια δηλώσεις κατά την άφιξη της αποστολής του δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας αιχμές για την Ενωση. Παράλληλα μίλησε για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως η πίεση βρίσκεται στους πράσινους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ίσως η ΑΕΚ να είναι καλύτερη στα χαρτιά, ενώ εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι αγωνιστικά. Κάναμε αρκετές αλλαγές κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Με τον καιρό βγήκε η ταυτότητα του καθενός, ο κάθε παίκτης βρήκε τον ρόλο του στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό αυτό που πετύχαμε.

Οι προπονητές μας έκαναν εξαιρετική δουλειά, από πλευράς στρατηγικής. Ξέραμε ακριβώς τι να κάνουμε σε άμυνα και επίθεση και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα.

Για τους ημιτελικούς: «Η πίεση είναι στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε ομάδα επιπέδου Euroleague ούτε είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να υπερασπιστούμε τοκ τίτλο. Κανείς δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμάς εκτός από εμάς τους ίδιους. Έχουμε κάνει 12/13 νίκες, μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα αγωνιστούμε για το καλύτερο. Παίζουμε πολύ καλά και συγκεντρωμένα. Κάνουμε λάθη νοοτροπίας που πρέπει να διορθώσουμε, παρ’ οτι έχουμε φτάσει στο peak της απόδοσης μας.Υπάρχουν ακόμα όμως περιθώρια βελτίωσης ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ