Αυτές είναι οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού (pics+vids)

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού (pics+vids)

Αποκαλυπτήρια για τις νέες εμφανίσεις των νταμπλούχων Ελλάδας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ΣΕΦ.

Τις νέες του φανέλες για τη σεζόν 2023-2024 παρουσίασε ο μπασκετικός Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα φόρεσαν αρχικά τη νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση της πειραϊκής ομάδας και πόζαραν δίπλα στον Ελληνα τεχνικό, που έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Λιθουανό, Ίγκνας Μπραζντέικις: Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των νταμπλούχων Ελλάδας. Ολοι ήταν ευδιάθετοι, με παλιούς και νέους να ποζάρουν φορώντας τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού: Ερυθρόλευκη, ριγωτή, με μαύρες γραμμές σε λαιμό και ώμους.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση, την οποία οι Πειραιώτες θα «εγκαινιάσουν» στο Super Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο. Πρώτη φορά που θα τη χρησιμοποιήσουν θα είναι στον ημιτελικό απέναντι στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν και οι άλλες δύο. Η δεύτερη εμφάνιση έχει λευκό χρώμα με λεπτές κόκκινες ρίγες και κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ η τρίτη είναι και εκείνη αρκετά εντυπωσιακή με το μαύρο κυριαρχεί, δίνοντας μια διαφορετική νότα.

Μαζί με τις νέες εμφανίσεις εγκαινιάστηκε και ο νέος VIP χώρος στο ΣΕΦ, ενώ η ΚΑΕ έκανε γνωστή και τη συνέχιση της συνεργασίας της με την «GSA».

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να μετρούν πλέον αντίστροφα για το ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Δείτε βίντεο:

Και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ