Σπανούλης: «Τελείως αντίθετη εικόνα από αυτή που πρεσβεύουμε σαν ομάδα»

Σπανούλης: «Τελείως αντίθετη εικόνα από αυτή που πρεσβεύουμε σαν ομάδα»

Όλα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Περιστερίου από τον Κολοσσό Ρόδου.

Έπειτα από ένα ματς που κρίθηκε σε δύο παρατάσεις, ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να επικρατήσει με 104-93 επί του Περιστερίου, κάνοντας έτσι πρεμιέρα με το… δεξί στη φετινή Basket League.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για αυτά που είδε στον αγωνισιτικό χώρο, τονίζοντας πως η σημερινή εικόνα της ομάδας του δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την φιλοσοφία του.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκριγκόνις έπαιξε για το… κεφάλι του – Ποιος θα πληρώσει τώρα τη νύφη αν…- Ανοιχτό για μια μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Πιστεύω ότι είμαστε εκτός της φιλοσοφίας μου. Πιστεύω ότι είναι σαν να μην δουλέψαμε 45 μέρες σε ολόκληρη την προετοιμασία. Η άμυνα είναι ντροπή. Είναι τελείως έξω από την φιλοσοφία μου και η επίθεση και η άμυνα. Δυστυχώς παίξαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι και βγάλαμε τελείως αντίθετα πράγματα από αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και δουλέψαμε σε όλη την προετοιμασία. Είναι δουλειά μου να το διορθώσω.

Δεν είμαι άνθρωπος που δικαιολογούμαι, αναλαμβάνω την ευθύνη. Είναι πολύ κακή εικόνα, είναι τελείως αντίθετη εικόνα από αυτή που πρεσβεύουμε σαν ομάδα, με συνεργασίες, να γυρίζει η μπάλα. Παίξαμε πολύ εγωιστικά. Καμία άμυνα, κανένα πάθος. Είναι δική μου ευθύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ