Απίστευτο: Σε 46 ώρες οι τέσσερις του Θρύλου έβαλαν 127 πόντους! (pics, vids)

Απίστευτο: Σε 46 ώρες οι τέσσερις του Θρύλου έβαλαν 127 πόντους! (pics, vids)

Μιλουτίνοφ, Κάνααν, Πίτερς και Γουόκαπ βρίσκονται σε «ημιάγρια» κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν κάνοντας τα... πάντα στην επίθεση για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Άρη επικρατώντας με σκορ 81-72 για την 1η αγωνιστική της Basket League. Οι Ερυθρόλευκοι είδαν τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα να αποχωρούν με προβλήματα, όμως είχαν ξανά σε μεγάλη μέρα τέσσερις παίκτες που ήταν απλά ασταμάτητοι.

Ο λόγος για τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Αϊζάια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς και Τόμας Γουόκαπ. Οι τέσσερις τους ήταν απολαυστικοί στο παιχνίδι και ήταν εκείνοι που έδωσαν στο σύνολο τού Γιώργου Μπαρτζώκα το ροζ φύλλο αγώνα. Οι εμφανίσεις τους μόνο τυχαίες δεν είναι καθώς απέδειξαν και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πως είναι σε τρομερή κατάσταση.

Και για του λόγου το αληθές, μια ματιά στις επιδόσεις τους επιθετικά αρκεί. Στις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Άρη, μέσα σε διάστημα… 46 ωρών, κάτι λιγότερο από δύο μέρες δηλαδή, μέτρησαν συνολικά 127 πόντους.

Η… άλωση του ΟΑΚΑ

Η πρεμιέρα των Πειραιωτών στη Euroleague μόνο εύκολη δεν ήταν αφού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη μέσω της παράτασης, επικρατώντας με σκορ 88-78. To φινάλε του αγώνα είδε τους Ερυθρόλευκους να έχουν πέντε παίκτες διψήφιο αριθμό πόντων. Τους τέσσερις προαναφερθέντες συν τον Γκος.

Ο Μιλουτίνοφ είχε 14 παίζοντας σχεδόν 36′ λεπτά, κουβαλώντας την γραμμή των ψηλών εν τη απουσία του Φαλ. Ο Κάνααν έχει ξεκινήσει… ζεστός μετρώντας επίσης 14 πόντους με σημαντικά μακρινά σουτ. Ο Άλεκ Πίτερς ντύθηκε… Βεζένκοφ και με μια αθόρυβη εμφάνιση έβαλε 17 πόντους (συν 10 ριμπάουντ) «τσεπώνοντας» και το MVP της 1ης αγωνιστικής. Και φυσικά ο Γουόκαπ, που έκανε απλά τα… πάντα, έχοντας και 17 πόντους απέναντι στους Πράσινους.

Πύρρειος νίκη στο «Αλεξάνδρειο» για τον Ολυμπιακό

Περίπου 46 ώρες μετά ο Ολυμπιακός είχε άκομη μία επικίνδυνη έξοδο. Αυτή τη φορά στο «Αλεξάνδρειο» κόντρα στον Άρη. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Το ματς δεν… καθάριζε, ενώ είδε τους Γκος και Σίκμα να αποχωρούν με προβλήματα. Και πάλι όμως δεν ήταν πρόβλημα για την ομάδα του Πειραιά. Που εν τέλει έφτασαν στη νίκη περνώντας από μια δύσκολη έδρα.

Ο Μιλουτίνοφ ξανά εκεί, στον ίδιο ρόλο, να έχει επωμιστεί τη θέση «5», με τον Σέρβο να έχει 15 πόντους μετά τον… Μαραθώνιο του ΟΑΚΑ. Ο Κάνααν θυμήθηκε τα… περσινά στο Παλέ. όπου πάλι είχε κάνει μεγάλη εμφάνιση, και «εξερράγει» έχοντας 25 πόντους με 7/10 τρίποντα, ενώ αντιμετώπισε και προβλήματα με κράμπες. Ο Πίτερς έχει μετατραπεί στο μεγάλο «χαρτί» του Μπαρτζώκα, σταματώντας στους 17, ενώ είχε 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Γουόκαπ μετά τα 39′ του ΟΑΚΑ, πέρασε άλλα 34′ στο παρκέ, έχοντας 10 πόντους.

Δύο παιχνίδια που δείχνουν αν μη τι άλλο πως θέλει ο Μπαρτζώκας τον Ολυμπιακό. Το ομαδικό παιχνίδι των Ερυθρόλευκων, βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο επιτρέποντας σε πολλούς διαφορετικούς παίκτες να έχουν συνεισφορά στο σκοράρισμα. Γεγονός που κάνει τον Έλληνα τεχνικό να… τρίβει τα χέρια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ