Λαρεντζάκης για Σλούκα: «Πάντα μεγάλο το κίνητρο, ειδικά όταν γίνεται τέτοια μετακίνηση»

Λαρεντζάκης για Σλούκα: «Πάντα μεγάλο το κίνητρο, ειδικά όταν γίνεται τέτοια μετακίνηση»

Για την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, αλλά και την έναρξη της σεζόν μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Για την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, αλλά και την έναρξη της σεζόν μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Επιπλέον ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνική ομάδας από τον Βασίλη Σπανούλη.

Διαβάστε επίσης: Τα… έχωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αταμάν – Ακουγόταν από τα αποδυτήρια μέχρι το παρκέ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού:

Για το ματς με τον Άρη:«Ξέραμε ότι ο Άρης παίζει πάντα με μεγάλη ένταση, στα όρια του φάουλ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάντα οι επόμενες μέρες από τα ντέρμπι έχουν το.. άδειασμα που λέμε. Ωστόσο κάναμε καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Για την πληθώρα επιθετικών λύσεων που έχει ο Ολυμπιακός: «Είναι χαρακτηριστικό της ομάδας μας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε μια ομάδα πλήρης. Κάθε εβδομάδα μπορεί να είναι άλλος ο πρωταγωνιστής. Σημαντικό το ότι έχουμε διατηρήσει τη χημεία μας και δουλεύουμε στο πλάνο του κόουτς. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, υπάρχει ταλέντο και θέλουμε σε κάθε ματς να δίνουμε το 100%».

Για τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι η βάση της ομάδας έμεινε ίδια. Φύγανε παιδιά που ήταν σημαντικά στην περσινή επιτυχία μας, αλλά όσοι ήρθαν τους έχουν αναπληρώσει, άλλα παιδιά που ήταν και πέρσι μαζί μας κάνουν το step up, πάνω από όλα μέσα από την ομαδική προσπάθεια θα προσπαθούμε για τη νίκη».

Για τον Σλούκα και τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό: «Μια τέτοια μετακίνηση πάντα δίνει έξτρα κίνητρο. Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι μεγάλα ματς και το κίνητρο είναι πάντα πολύ υψηλό».

Για τον Σπανούλη στον πάγκο της Εθνικής: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μεγάλη υπόθεση το ότι ο Βασίλης γύρισε στην Εθνική, υπάρχει ανυπομονυσία για να βρεθούμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ