«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός: Νόκ άουτ οι ΜακΚίσικ και Σίκμα – Αμφίβολοι με Μπαρτσελόνα και οι Φαλ και Γκος

«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός: Νόκ άουτ οι ΜακΚίσικ και Σίκμα – Αμφίβολοι με Μπαρτσελόνα και οι Φαλ και Γκος

Τα νέα για τον Ολυμπιακό μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον Άρη δεν είναι ευχάριστα. Εκτός για ένα μήνα έμεινα ο ΜακΚίσικ, δύο εβδομάδες ο Σίκμα ενώ αμφίβολοι για το ματς με την Μπαρτσελόνα είναι οι Γκος και Φαλ.

Το ιατρικό δελτίο γέμισε στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» με τα νέα της επόμενης μέρας να μην είναι τα ιδανικά για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα να αποχωρούν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς με το μέγεθος από τη ζημιά των δύο να διαπιστώνεται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Σε 46 ώρες οι τέσσερις του Θρύλου έβαλαν 127 πόντους! (pics, vids)

Ο Γκος υπέστη μυϊκό σπασμό δικέφαλου αριστερά και η συμμετοχή του στο ματς με την Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη, ενώ ο Σίκμα υπέστη αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο αριστερά και θα μείνει δυο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες μετά την πτώση του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που του προκάλεσε οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου.

Για τον Μουστάφα Φαλ η κατάσταση είναι γνωστή εδώ και καιρό με τον Γάλλο σέντερ να συνεχίζει να προπονείται ατομικά λόγω της διάτασης έσω πλαγίου δεξιού γονάτου και η συμμετοχή του για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη, όπως και του Γκος.

Μετά τα δύο ματς σε λιγότερο από 48 ώρες με Παναθηναϊκό και Άρη ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να δώσει ρεπό σήμερα (9/10) στην ομάδα με την προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (13/10) να ξεκινάει από αύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ