Αταμάν: «Οι παίκτες που ξεκίνησαν το ματς ήταν τραγικοί»

Αταμάν: «Οι παίκτες που ξεκίνησαν το ματς ήταν τραγικοί»

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος με τους παίκτες που ξεκίνησαν την αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας στη συνέντευξη τύπου, πως ήταν τραγικοί, ενώ στάθηκε στην ενέργεια που έδωσε ο Καλαϊτζάκης.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Περιστέρι πετυχαίνοντας μία σπουδαία ανατροπή (64-66), αφού βρέθηκε πίσω με 19 πόντους, όμως ο Αταμάν φάνηκε ενοχλημένος από τους παίκτες που ξεκίνησαν τον αγώνα.

Ο Τούρκος προπονητής σχολίασε την εμφάνιση του Καλαϊτζάκη, που με την ενέργειά του βοήθησε τους πράσινους να γυρίσουν το παιχνίδι, ενώ σχολίασε με καυστικό τρόπο την αρχική πεντάδα του Παναθηναϊκού και ειδικά τον Βιλντόζα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη τύπου:

«Eίναι ευχάριστο για εμάς που κερδίσαμε ένα παιχνίδι, που ειδικά στην άμυνα παίξαμε πολύ άσχημα. Αλλά το ευχάριστο είναι πώς από τους 12 παίκτες αυτός που έπαιξε καλά και έδωσε τη νίκη ήταν ένας νεαρός παίκτης. Για εμάς ο Καλαϊτζάκης άλλαξε το παιχνίδι με την ενέργειά του, με την επιθετική του άμυνα και τον τρόπο που αγωνίστηκε στην επίθεση.

Ο Γκριγκόνις έπαιξε καλά σε όλο το ματς και ήταν κομβικός και στην άμυνα. Αυτό είναι το μπάσκετ. Οι παίκτες που ξεκίνησαν το ματς ήταν τραγικοί, αλλά έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες, έχουν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και αλλάζουν το ματς».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ