«Βόμβα» από το ΝΒΑ για τον Παναθηναϊκό: «Στο στόχαστρο ο Μπάρτον» (vids)

«Βόμβα» από το ΝΒΑ για τον Παναθηναϊκό: «Στο στόχαστρο ο Μπάρτον» (vids)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να ενδιαφερθεί για τον Γουίλ Μπάρτον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς.

Στην αγορά για την απόκτηση 2-3άρι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό μάλιστα να βάζουν στο «στόχαστρο» του Τριφυλλιού τον Γουίλ Μπάρτον.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «jumperbrasil», ο 32χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με αρκετές ομάδες από το NBA να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο άσο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μια από τις ομάδες που θα μπορούσε να έχει ενδιαφερθεί για τον Γουίλ Μπάρτον είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναζητάει παίκτη με τα στοιχεία του έμπειρου γκαρντ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Βραζιλιάνοι βάζουν στο… κόλπο για τον Αμερικανό και τον Ολυμπιακό, αλλά τη δεδομένη στιγμή οι Ερυθρόλευκοι δεν ψάχνουν για 2-3άρι, αφού πριν από λίγες εβδομάδες απέκτησαν τον Λιθουανό Ίγκνας Μπραζντέικις.

Το who is who του Μπάρτον

Ο Γουίλ Μπάρτον έχει αγωνιστεί 11 σεζόν στο NBA και έχει στο ενεργητικό του σχεδόν 700 παιχνίδια με μέσο όρο 11.2 πόντους και 4.1 ριμπάουντ.

Τελευταία του ομάδα ήταν οι Τορόντο Ράπτορς, στους οποίους υπέγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιώντας συνολικά 16 συμμετοχές, με μέσο όρο 4.5 πόντους και 1.6 ριμπάουντ ανά ματς. Εκτός από τους Ράπτορς, στην πολύχρονη καριέρα του στο NBA έχει αγωνιστεί επίσης σε Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Ντένβερ Νάγκετς και Ουάσιγκτον Ουίζαρντς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του πιθανότατα θα είναι στην Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζεται ως ένα από τους ενδιαφερόμενους για τον 32χρονο γκαρντ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ