Γκίκας: «Να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο»

Γκίκας: «Να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο»

Ο νεαρός γκαρντ μίλησε για την ήττα του Προμηθέα στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τους Πειραιώτες και πάλι στο ΣΕΦ.

Ο Προμηθέας Πατρών δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν εύκολα με 108-71.  Ο γκαρντ της αχαϊκής ομάδας, Νίκος Γκίκας, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παρκέ και έφτασε δίκαια στη νίκη και επισήμανε ότι ο Προμηθέας θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς (26/05, 19:30).

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο πρώτος ημιτελικός των πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League αποτελεί παρελθόν και, πλέον, είμαστε όλοι έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ξανά στο ΣΕΦ. Γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουμε αναλύσει τα λάθη μας και στον αγώνα του Σαββάτου θα προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε, πραγματοποιώντας, παράλληλα, μια πολύ καλύτερη εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς στο πρώτο παιχνίδι, ήταν πολύ δυνατός στην άμυνα, εύστοχος, συγκεντρωμένος και κέρδισε δίκαια.

Πλέον, εμείς καλούμαστε να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στη δεύτερη αναμέτρηση. Το έργο μας παραμένει δύσκολο, καθώς ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα, όμως όπως έχουμε ξαναπεί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί της, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο παρκέ. Θα παλέψουμε για να αποδείξουμε ότι δεν φτάσαμε τυχαία μέχρι εδώ που φτάσαμε φέτος, θέλοντας να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στην σειρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ